FőoldalKonstruktőrMegérkezett a DesignSpark Electrical szoftver az elektromos tervezők számára
2015. szeptember 09., szerda ::

Megérkezett a DesignSpark Electrical szoftver az elektromos tervezők számára

Az RS Components bejelentette a DesignSpark Electrical bevezetését, amely a tervezőszoftverek előnyeit nyújtja az elektromos CAD-eszközöket még nem használók számára. Az új szoftver célcsoportját az elektromos tervezéssel foglalkozó mérnökök és más szakemberek alkotják, akik időt és pénzt takaríthatnak meg a szoftver használatával

Az energiagazdálkodás és az automatizálás nemzetközi szakértője, a Schneider Electric támogatásával a DesignSpark Electrical egyesíti a díjnyertes DesignSpark mérnöki erőforrásokat, és a jövőben is elkötelezetten végzi tevékenységét annak érdekében, hogy leküzdje az innováció útjában álló akadályokat.

A DesignSpark Electrical egy teljes mértékben szabványos, kulcsfontosságú előnyöket nyújtó CAD-csomag, amellyel időt takaríthat meg és elkerülheti a hibákat a vezérlőpanelek, gépek és elektromos rendszerek tervezése során. Az új, ingyenes eszközzel elérhetővé válik az elektromos CAD-funkció azon vállalkozások számára, akiknek sok esetben nincs lehetősége a kereskedelmi forgalomban magas áron elérhető elektromos CAD-szoftverek használatára. A DesignSpark Electrical jelentősen optimalizálja az elektromos és automatizálási rendszerek tervezési módszereit, és szélesebb körű tervezési lehetőségeket biztosít az RS vásárlóinak, hozzájárulva piaci versenyképességük jelentős növekedéséhez.

A DesignSpark Electrical szoftver egyik fő összetevője egy több mint 250 000 komponenst és alkatrészt – köztük 80 000 Schneider Electric és 10 000 RS terméket – tartalmazó könyvtár integrációja, amely egyszerűen hozzáadható a vásárlók terveihez. A rendkívül intuitív és funkcionális szoftver további fontos elemei az intelligens és speciális elektromos tervezési eszközök, a valós idejű hivatkozás és a pontos 2D panelelrendezések létrehozását segítő érvényesség-ellenőrzés – ezen funkciók mindegyike az időmegtakarítást és a hibák csökkentését szolgálja. Emellett a szoftver része az alkatrészjegyzékre (BOM) vonatkozó ajánlatkérési funkció, amelynek használatával a vásárlók gyorsan és egyszerűen rendelhetik meg a tervekkel kapcsolatos alkatrészeket az RS vállalaton keresztül.

„A kereskedelmi forgalomban jelenleg kapható elektromos CAD-eszközökhöz köthető magas költség és a tanulási idő komoly akadályt gördít az alkalmazás útjába számos vállalkozás esetében" – mondja Glenn Jarrett, az RS Components termékmarketingért felelős nemzetközi igazgatója. „Most, a rendkívül intuitív DesignSpark Electrical bevezetésével azonnal megszűnik a pénzügyi korlátozó tényező, és az elektromos CAD-eszközök legfőbb előnyei minden mérnök részére elérhetővé válnak, így gyorsabban, pontosabban és hatékonyabban végezhetik tervező munkájukat. Az elmúlt nagyjából ötéves időszakban a DesignSpark kezdeményezés révén az RS tevékenységét a folyamatos befektetések és az olyan világelső partnerekkel való együttműködés jellemezte, mint a Schneider Electric. Célunk nem más, mint a fontos tervezőeszközök, komponenskönyvtárak és számos egyéb erőforrás elérhetővé tétele az elektronikai, mechanikai és – most már – az elektromos tervezéssel foglalkozó mérnökök számára."

A DesignSpark Electrical ingyenesen letölthető

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény