FőoldalKonstruktőrA Farnell új webportálja a ledes világítástechnikáról
2011. április 22., péntek ::

A Farnell új webportálja a ledes világítástechnikáról

A Farnell új, innovatív "mikroweblapot" indított a ledes világítástechnika témakörében. Ez a ledes világítással foglalkozó mérnökök számára olyan "célpont", amely termék- és megoldásalapú megközelítésben tárgyalja az olyan témákat, mint a közvilágítás, az MR16-kompatibilis fényforrások, a napenergiával táplált világítások vagy az RGB-színkeverés. Ezenkívül tervezési és együttműködési webfelületeket tesz elérhetővé a tervezőmérnökök elektronikus közösségi portálja, az element14 segítségével. Az új "mikroszájt" a http://www.farnell.com/lighting címen érhető el

Az alkalmazástechnikai jegyzetek, műszaki háttérinformációkat tárgyaló cikkek, képzési segédletek, tervezőeszközök és videók mellett a tervezőmérnökök az új ledes webhelyen tájékozódhatnak a kategóriájában legjobb termékválasztékról, és aznapi kiszállítással vásárolhatnak is belőle. A mérnökök tehát "mindent egy helyen" szerezhetnek be, a ledektől a tápegységeken, hőtechnikai alkatrészeken, csatlakozóelemeken, optikákon át az integrált vagy moduláris ledes világítástechnikai megoldásokig. A kínálat a ledes világítás olyan vezető márkáit is magában foglalja, mint a Cree, az Avago, a Bridgelux, a Ledil, a National Semiconductor, a Linear Technology, a Texas Instruments, a TE Connectivity, a Molex, a Fischer vagy a Bergquist.
"Az új ledes 'mikroszájtot' úgy alakítottuk ki, hogy az egy fejlett online együttműködési lehetőséggel segítse a vílágítástechnikai kutatást és fejlesztést" - mondja David Shen, a Premier Farnell globális technikai marketinggel megbízott első elnökhelyettese. "Az új portál a műszaki erőforrásokat és termékeket könnyen használható formában hozza össze egy helyre."
A mérnökök a "mikroszájtról" gyorsan elnavigálhatnak a Farnell element14-portáljának világítástechnikai mérnöki közösségébe, ahol ipari kollégákkal és szakértőkkel cserélhetnek eszmét. Az element14 világítástechnikai csoportja gyorsan hozzáférhetővé tesz egy sor további műszaki információt. Az "Ask an Expert" (kérdezz meg egy szakértőt) funkcióval a professzionális világítástechnikai szakemberek sokasága érhető el, akik élő párbeszédet folytathatnak a világ minden táján élő mérnökökkel.

A Farnell honlapja

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény