FőoldalGyártósorA legújabb szabályozásokkal is kompatibilis szagelszívó
2019. november 21., csütörtök ::

A legújabb szabályozásokkal is kompatibilis szagelszívó

Számos alkalmazás esetében tekinthetők preferált megoldásnak azok a szagelszívó rendszerek, amelyek részlegesen zárt rendszerűek. Az olyan kormányzati szervek és szakmai testületek, mint az egészségügyi és biztonsági ügyekkel foglalkozó, egyesült királysági HSE, dokumentáció útján közvetlen referenciát adnak meg az egyes gyakorlatok alkalmazására nézve (egyik ilyen például a HSG258)

A szekrényrendszerű, integrált szűrővel felszerelt, komplettnek kikiáltott FumeCAB 1000 elszívórendszert úgy tervezték meg, hogy a legújabb szabályozásokkal is kompatibilis legyen. A FumeCAB 1000 egyik fő hívószava az AirTek, amely a Bofa egyedi fejlesztésű szűrőcsere-technológiája, és innovatív kialakításának köszönhetően egyszerűen és biztonságosan, a gép elülső oldaláról teszi lehetővé a szűrők betöltését, számos előnyt biztosítva a hátoldali cserét támogató rendszerekkel szemben. A dupla LED-es és UV-fényes megvilágítás alkalmassá teszi a FumeCAB 1000-et arra, hogy nyomtatott áramköri kártyák alakkövető lakkozásos alkalmazásában használják, hiszen az operátorok számára könnyen eldönthetővé válik, hogy a végeredmény egyenletesség tekintetében megfelelő-e.

A FumeCAB 1000 standard jellemzői:

  • zárt hurkú áramlásvezérlés automatikus érzékeléssel,
  • AirTek-rendszerű, egyszerű és biztonságos szűrőcsere,
  • LED-es és ultraibolya világítás,
  • alacsony zajszint,
  • nagy munkaterület,
  • oldalsó hozzáférés,
  • garantált szűrési teljesítmény,
  • opcionális illékony szerves vegyület (VOC) monitor.

Az előszűrést végző szűrőbetétek felépítésüket illetően kartonpapír-burkolatot kapnak, szűrési hatékonyságuk besorolása G3 (80% 5 mikron mellett). A kombinált szűrő esetében a HEPA szűrő anyaga üvegszál, szűrési hatékonyságuk besorolása H13 (99,997% 0,3 mikron mellett). A kezelt aktív szén tömege 17 kg, a szűrőburkolat anyaga Zintec lágyacél.

A BOFA honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény