FőoldalGyártósorVákuumos szerszámok ESD-biztos környezetbe
2018. január 03., szerda ::

Vákuumos szerszámok ESD-biztos környezetbe

A Virtual Industries bejelentette TWEEZER-VAC® ELITE és PORTA-WAND® ELITE Kit nevű megoldásait. A TWEEZER-VAC ELITE (gyári cikkszám: TV-1500-ELITE) azokra az ügyféligényekre ad választ, amelyek elsősorban a vákuumos felvétel és tartás megbízhatóságára irányultak, és kifejezetten előírták az érzékeny, drága alkatrészek kellő finomságú kezelését és a vákuum megbízhatóságát. A vákuumszivárgástól mentes csipesz rendelkezik egy integrált, tízszegmenses, oszlopdiagramos kijelzővel, amely vizuális, könnyen értelmezhető formában mutatja a művelet során a rendszerben rendelkezésre álló vákuumot

Továbbá a vákuumportot ellátták egy üzemeltető által cserélhető belépőszűrővel is, amely védelmet nyújt a szerszám számára a bekerülő porrészecskékkel szemben. A TWEEZER-VAC ELITE az alkalmazás igényeitől függően különböző készletekben érhető el, 110 és 230 V feszültségű hálózatokhoz is.

A PORTA-WAND ELITE Kit (gyári cikkszám: VPWE7000AR-MW8-220) ideális megoldás félvezetőszeletek, napelemcellák, diszkes adathordozók, síkképernyős panelek vagy hasonló, lapos és kemény felülettel rendelkező tárgyak mozgatására, kezelésére. A rendszer akkumulátorának töltésére vagy komplett cseréjére villogó indikátorfény figyelmeztet, az üzemállapot-váltást egy egyszerű nyomógomb valósítja meg. Az eszköz frontoldalán keresztül hozzáférhető a cserélhető levegőszűrő (gyári cikkszám: VPW6000-FIL-5), ami a belépő levegő szűrését végzi. A PORTA-WAND ELITE Kit része egy leválasztható, 9,6 V feszültségű, újratölthető NiMH akkumulátorcsomag, akkumulátortöltő (gyári cikkszám: VPW6000-CHRG) és egy szerszámcsúcs a szeletkezeléshez is. A leválasztható akkumulátorcsomag (gyári cikkszám: VPWE-150) tartalmazza a hátoldali kilépőszűrőt is, amely az egész szerszám számára a Class 1 besorolást is meghaladó minőséget biztosít. Az akkumulátorcsomag az eszközhöz illesztett vagy arról leválasztott állapotában is tölthető.

A Virtual Industries honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény