FőoldalGyártósorÚj forraszpasztakeverő
2017. december 28., csütörtök ::

Új forraszpasztakeverő

A Seika Machinery bemutatta a Malcom SPS-2000 típusnevű, forraszpaszta-keverő újdonságát, amely egy sor vadonatúj, innovatív funkció útján biztosítja, hogy a felhasználó forraszpasztája az optimális állapotba kerüljön felhasználásra

Az SPS-2000 egyik legfőbb előnye a nagysebességű keverés (kb. 1000 rpm), ami értelemszerűen rövidebb készre keverési időt jelent. A keverő programozható úgy, hogy egy megadott keverési idő elteltével, vagy pedig pasztahőmérséklet elérése esetén automatikusan lekapcsoljon. A rendszer hőmérsékletmonitorozó funkciója elősegíti a paszta optimális hőmérsékletének figyelemmel kísérését.

Az SPS-2000 akár nyolcféle, felhasználó által definiált keverési profilt támogat, amelyeket PC-s összeköttetéssel és a mellékelt szoftverrel lehet létrehozni. Az integrált automatikus kiegyenlítési funkció nevéhez híven beavatkozás nélkül egyenlíti ki a pasztatároló edényt annak függvényében, hogy aktuálisan mennyi benne a paszta. Ebből következik, hogy az optimális teljesítményhez nem elvárás az sem, hogy az edény feltétlenül tele legyen.

A Seika Machinery honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény