FőoldalGyártósorÚj rework-platform nagyméretű kártyákhoz
2015. március 27., péntek ::

Új rework-platform nagyméretű kártyákhoz

A VJ Electronix bejelentette az új Summit LXi nagykártyás rework-állomását, mely a korábban bemutatkozott LX-platform alapjait viszi tovább, és azokat egy jelentősen fejlesztett termikus folyamatvezérlő résszel egészíti ki. Az SRT Micra- és az új Summit II-ihlette vezérlőrendszer semlegesíti a gyárterületi változók hatását, pontosabb kalibrációt tesz lehetővé, és támogatja az adatok rendszerek közötti megosztását is

Az új SierraMate V9 szoftver egyszerűsített, ikonalapú grafikus vezérlőfelületetű. A kibővített tudású profilkészítő eszközök a profilkészítést és finomhangolást minden korábbinál egyszerűbbé teszik. A standard rework-interfész a folyamatfájlok számára centralizált, több rendszer számára elérhető tárterületet kínál, a standard MES interfész pedig bármely egyedi igényre testreszabhatóságot biztosít.

A Summit LXi platform az egyetlen olyan rework rendszer, amelyet eleve nagyméretű kártyákhoz fejlesztettek ki. A kártyatartó asztal képes akár 610x914 mm-es kártyák kezelésére, és tartalmaz egy nagyterületű, 8 kW-os alsó oldali fűtőt is. Opcionálisan több bővítmény is elérhető.

A VJ Electronix honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény