FőoldalGyártósorÚj térköztartók felületszerelési forrasztási alkalmazásokhoz
2014. november 03., hétfő ::

Új térköztartók felületszerelési forrasztási alkalmazásokhoz

alpha-2Új, nagyméretű BGA tokozású alkatrészek szerelését támogató segédanyagokat mutatott be az Alpha. Az újdonság rendkívül hasznos furatszerelt alkatrészek újraömlesztéses forrasztásánál is, így lényegében univerzális megoldást ad a folyamatmérnökök kezébe. A nagy pontosságú magasságkalibrációt és sorjamentes éleket kínáló, tányér alakú térköztartók a felületszerelési újraömlesztéses forrasztás során a BGA tokozás meghajlásánál keletkező sarokhibákat is segít kiküszöbölni. A térköztartókat szalagtáras kiszerelésben, nagysebességű automata beültetésre készen kínálja a gyártó

Az ALPHA® TrueHeight™ térköztartó blokkok segítséget nyújtanak az intruzív újraömlesztéses alkalmazásokban is, amelyeknél vagy nincs, vagy túlságosan kicsi a szabad hely a furatszerelt alkatrészek alatt. A TrueHeight™ térköztartó blokkok elemelik az áramköri kártyáról az alkatrészeket, így szabad beáramlást biztosítanak a forrasz számára a teljes kitöltés elérése érdekében.

alpha

A sorjamentes, nem összenyomódó ALPHA® TrueHeight™ térköztartókkal +0,01 mm pontosságú magasságbeállítás lehetséges, és hosszú távú megbízhatóságot nyújtanak.

Az Alpha honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény