FőoldalGyártósorÚj, bővíthető szárítószekrények
2014. március 28., péntek ::

Új, bővíthető szárítószekrények

A nedvességspecialista Super Dry új szárítószekrényeket mutatott be. A cég ultraalacsony páratartalmú szárító és tároló szekrényei mellett szereplő MSD sorozatú szekrények moduláris felépítésűek, és kimagasló páramentesítést, valamint a versenytársakhoz képest 50%-kal kisebb költségeket ígérnek

Az egyre vékonyabb alkatrészeket és új anyagokat követelő, elektronikai ipari miniatürizálás az elektronikai rendszerek nedvességre érzékenységét egyre fontosabb szemponttá emelte ki a termékek hosszú távú megbízhatósága szempontjából. Az alkatrészgyártóknak egyre nagyobb alkatrészmennyiségeket kell szabályozható, nyomon követést biztosító módon kezelniük.

A tárolószekrények visszatérési ideje talán a legfontosabb teljesítménymutatója, mivel a gyakori és kiterjesztett idejű ajtónyitások befolyásolják a belső klímát. A Super Dry MSD szekrényeknél a beállított állapotba visszatérési idő ajtónyitást követően 5 perc alatt van. Az U 5002-es modell a relatív páratartalmat 0,5% alatt tartja, és 3600 liternyi mennyiség biztonságos tárolására alkalmas. Ezzel a tárolási térfogat fajlagos költsége 50%-kal alacsonyabb, lehetővé téve a terepi bővítést. Az elektrosztatikus kisülés ellen biztosított szekrény egyedileg zárható ajtókkal rendelkezik, amelyek a túl hosszú nyitvatartási idő vagy specifikációk kívül eső RH esetén életbe lépő riasztási funkcióval is rendelkeznek. A visszatolható acélpolcok fémcsapágyakon siklanak, és kiváló ergonómiát biztosítanak. A szekrény egyedi méretaránya lehetővé teszi még a szalagos alkatrészadagolók befogadását is.

A Super Dry honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény