FőoldalGyártósorA Label Off nemcsak a címkéket távolítja el
2013. december 16., hétfő ::

A Label Off nemcsak a címkéket távolítja el

Ez az érdekes spray a Kontact Chemie kínálatából, nemcsak az irodában, hanem például az elektronikai gyártás és sok egyéb tevékenység során bizonyulhat hasznosnak

A Label offnév („le a címkével") meghatározza a spray fő felhasználási területét. De ez nem minden. Mivel a Label Off különböző oldószerek keveréke, melyek különösen jól oldják a ragadós anyagokat, bárhol sikerrel használható, ahol ragasztószalagok utáni vagy egyéb nehezen eltávolítható maradványokat - mint pl. kátrány vagy növényi gyanták - kell eltávolítani. Hatásossága ellenére ez a spray kíméletes a legtöbb műanyaggal szemben, csak polisztirol és polikarbonát esetén nem használható. A Label Off-ot akár papír vagy karton dobozokon is lehet alkalmazni.

A Label Off igen egyszerűen működik – csak az eltávolítandó címkére vagy egyéb tisztítandó helyre kell fújni egy vékony réteget, majd várni kb. 2 percet. Ezután a címke általában maradék nélkül lehúzható. Az esetleges maradványok a spray ismételt alkalmazása után ruha (papír) törlővel letörölhetők.

Részletes információ a Label Off adatlapján található. A Label Off-ot a SOS electronic raktárkészleten tartja. Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Előnyök/Jellemzők:

  1. hatékony szer a címkék eltávolítására
  2. más ragadós anyagokat is eltávolít, pl. kátrányt és gyantát
  3. kíméletes a műanyagokkal
  4. irodákba és műhelyekbe egyaránt alkalmas univerzális spray

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény