FőoldalGyártósorÚj, asztali optikai vizsgálógép
2013. október 31., csütörtök ::

Új, asztali optikai vizsgálógép

A SEHO Systems GmbH és partnere, az ATD Electronic bejelentette új, asztali optikai vizsgálógépét. A ViComp asztali gép az operátoroknak tesztelés és javítás alatt is kiváló segítséget nyújt, és egyik legfőbb jellegzetessége, hogy a referenciaminta és az éppen vizsgálat alatt álló minta közötti eltéréseket/egyezéseket saját monitorán jeleníti meg

Mivel az emberi szem sajátossága, hogy a gyors képváltásokat jól kezeli, a képek közötti különbségeket (vagyis a gyártási hibákat) a gépet használó operátorok azonnal felismerik.

A SEHO további újdonsága a moduláris szelektív forrasztórendszere, a SEHO SelectiveLine. Nagy pontosságú, minihullámos rendszerével a SelectiveLine kiváló rugalmasságot biztosít a nagy gyártmányféleséggel dolgozó gyártók számára, különösen közepes sorozatnagyság mellett, amelynél inline feldolgozás szükséges. A SelectiveLine számos automatizált folyamatvezérlési lehetőséget támogat, így automatikus, alakzatfelismerés útján történő hordozóigazítást, folyamatvizualizálást stb.

A SEHO honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény