FőoldalArchívumA Farnell tovább bővít Kelet-Európában - beindítja új, orosz nyelvű weboldalát
2009. október 14., szerda ::

A Farnell tovább bővít Kelet-Európában - beindítja új, orosz nyelvű weboldalát

A Farnell folyamatosan bővít Kelet-Európában, egyedülálló szolgáltatást kínálva a vásárlóknak - orosz nyelvű weboldalt és lehetőséget arra, hogy Oroszországban közvetlenül rendelhessenek.A weboldal már most működik, és lehetővé teszi a vásárlóknak a több mint 1200 piacvezető gyártótól származó több mint 480 000 termék beszerzését

A weboldal a Farnell nemzetközi terjeszkedési stratégiájának részét képezi, melynek során helyi cégből globális szintű vállalattá nőtte ki magát. A Farnell már 12, kelet-európai nyelveken készült weboldalt működtet, most pedig belép az orosz internetes piacra, amelyen a vállalat az első, saját orosz nyelvű weboldallal rendelkező, világszintű értékesítő. Ez fontos előrelépés a vállalat számára, mivel az orosz elektronikus alkatrészek piaca 1,16 milliárd angol font potenciális kapacitással rendelkezik, az internetezők száma pedig ebben az országban nő a leggyorsabban Európában: 2008-ban 27%-os növekedésről számoltak be. Az új, orosz nyelvű weboldal beindítása egyben válasz a Farnell meglévő és potenciális orosz ügyfelei részéről mutatkozó növekvő keresletre és érdeklődésre.
A weboldal funkciói teljeskörűen használhatók, és lehetővé teszik a vásárlók számára az új termékekkel kapcsolatos tájékozódást, a rendelések elküldését, a legfrissebb árak és a valós idejű készletek ellenőrzését. A vásárlók kiegészítő szolgáltatásokat is használhatnak, mint például az Élő technikai tanácsadás - internetes műszaki segítség, az i-Buy eBeszerzési rendszer és a TechCast termékekkel kapcsolatos online-oktatás moduljai.

Kapcsolódó cikkek

A Farnell megnyerte a Panasonic Demand Creation Award-díjat!

RGB LED-es megoldások a világítástechnikai piac számára

A Farnell weboldalának új funkcióival továbbra is szabványt állít fel az online tranzakciókban

A Farnell bejelentette, hogy bevezette innovatívabb, környezetbarát csomagolási megoldásait

60 másodperces útmutatók

A Farnell honlapja

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény