FőoldalArchívumCableIQ kábeltesztelő a Distrelec-től
2009. október 12., hétfő ::

CableIQ kábeltesztelő a Distrelec-től

Felhasználóbarát kábeltesztelő a sávszélesség diagnózisához és minősítéséhez. Az összeköttetési problémák gyors megoldása. Speciálisan a hálózati technikusok számára, minden szükséges eszközt kínál ahhoz, hogy a kábelezés a 10/100, VoIP vagy Gigabit ethernet számára minősíthető legyen. Nem lehetséges a D, E vagy F osztály szerinti csillapításmérés. Támogatott kábeltípusok: UTP, STP, FTP, SSTP, RG6, RG59, audio, biztonságtechnika. Támogatott tesztek: kábelezés, hossz, kábel-jel teljesítmény, digitális toner. Kábelezési teszt: felismeri a hibákat az egyes vezetékekben, és támogatja a MultiMap módot legfeljebb 7 távoli irodai ID-vel. Jelzi a szakadásokig terjedő kábelhosszakat. Megtalálja a szakadt érpárokat. Eredmények tárolója: Legfeljebb 250 minősítőteszthez.

Szállítási tartalom:

  • Német/angol nyelvű kezelési utasítás.
  • CIQ-100: CableIQ távoli adapterrel, hordtáskával és jelentéskészítő szoftverrel.
  • CIQ-KIT: CableIQ távoli adapterrel, IntelliTone 200 szondával, 6 távoli iroda-azonosítóval, strapabíró hordtáska, jelentéskészítő szoftver.
  • CLIP-SET: csupaszhuzal-adapter, Bare Wire ADAPTER; kéthuzalos vezetékek ellenőrzéséhez, mint pl. hangszóró, telefon, riasztókészülékek.
Méretek:
  • H×SZ×M: 178×89×45 mm
  • Tömeg: 0,55 kg
  • Telepek: 4×LR6/AA
E-Commerce megoldások a Distrelec-től
Distrelec, az elektronikai disztribútor személyre szabott e-Commerce-megoldásai.
A C-Teile területére jellemző, hogy számos, alacsony értékű termék csak viszonylag magas ráfordítással szerezhető be. Ezért minden üzleti eljárás, amely elektronikus úton lebonyolítható, készpénzt takarít meg!
A Distrelec támogatja az elektronikus üzletkötést: webshop összeköttetésben az Ön gazdasági rendszerével, vagy standardizált katalógusadatokat nyújt az Ön elektronikai-beszerzési rendszeréhez.

A Distrelec honlapja

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Led technológia

Led technológia

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény