FőoldalArchívumEgy új elektronikai vásár: Cartes in Asia
2010. március 18., csütörtök ::

Egy új elektronikai vásár: Cartes in Asia

2010. március 16-án kezdődött el Hong Kongban a Cartes in Asia szakvásár. Résztvevői a digitális biztonságtechnikát és intelligens megoldásokat képviselő vállalatok.A most először megrendezésre kerülő, három napos esemény testvére a Cartes & IDentification Paris kiállításnak, amely világviszonylatban is a szakterület legnagyobb kiállítása

A kiállítók között találhatjuk többek között a bankkártyák, személyazonosító kártyák, dokumentumolvasók gyártóit, terminálok üzemeltetőit, valamint a beléptető rendszerek integrátorait. Az ázsiai és csendes-óceáni térség csomópontjában megvalósuló szakmai kiállítás egyedülálló lehetőséget teremthet üzletek kialakítására a dinamikusan fejlődő ázsiai piacon.

Az európai cégek is nagy várakozással tekintenek az esemény elé. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az hogy a huszonegy országból érkező kiállító cégek között tizenegy európait is találunk. Hazánkat az ARH Informatikai Zrt. képviseli, mely útlevélolvasóit és kártyaolvasóit mutatja be az ázsiai szakmai közönségnek.

Forrás: OTS

Az ARH Zrt.-ről, történetéről bővebben 2009. szeptemberi számunkban és itt olvashat.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény