FőoldalArchívumA Nokia Ovi Mailje elérte az 1 millió regisztrált fiókot
2009. augusztus 27., csütörtök ::

A Nokia Ovi Mailje elérte az 1 millió regisztrált fiókot

Gyors fellendülés a fejlődő világban, és több mint 650 000 készüléken létrehozott fiók. A Nokia Ovi Mail-je, melyből több mint 1 millió fiókot aktiváltak valamivel több mint 6 hónap alatt, a fejlődő világ e-mail fiókjává válik

Mivel kifejezetten készüléken történő beállításra tervezték, az emberek hozzá juthatnak első e-mail címükhöz, létrehozhatják és kezelhetik a postafiókjaikat - és mindehhez nincs szükség PC-re.
"Azon túl, hogy elértük vállalatunk egyik mérföldkövét, az Ovi Mail gyors terjedése azt is bizonyítja, hogy a fejlődő világban igen nagy igény van ezekre a személyre szabott szolgáltatásokra- mondta Tom Furlong, a Nokia Fogyasztói Üzenetküldésért felelős vezetője. - Az e-mailt először használók számára az Ovi Mail digitális személyazonosságot biztosít, és érdeklődéssel figyeljük, hogy milyen szélsebesen terjed."
Az Ovi Mail megalkotásához az ötlet onnan jött, hogy - főleg a fejlődő országokban - egyre többen vannak azok a felhasználók, akiknek nincs PC-hozzáférésük. Az öt legtöbb Ovi Mail előfizetővel rendelkező ország India, Indonézia, Mexikó, Oroszország és Dél-Afrika. A 2008. decemberi bevezetése óta az Ovi Mail több mint 200 országban érhető el, és 20* nyelvet támogat.
Az Ovi Mail ingyenesen beállítható rögtön a készülék megvásárlását követően, és levélszemét-szűrőkkel rendelkezik a kéretlen e-mailek blokkolására. Továbbá Nokia készülék egész soráról hozzáférhető, melyek közül a Nokia 2330 classic, a Nokia 2630 és a Nokia 5310 XpressMusic a legnépszerűbbek.
Az Ovi Mail eléréséhez csak az e-mail beállítások varázslóját kell elindítani a Nokia Series 40 vagy Nokia S60 készülékeden, mint például a Nokia N97-en. Az Ovi Mail elérhető az interneten is, a https://mail.ovi.com oldalon.

* arab**, indonéz, maláj, bengáli, finn**, francia, német, hindi, olasz, latin-amerikai spanyol, portugál (Brazília), portugál (Portugália), orosz**, egyszerűsített kínai**, spanyol, tagalog, thai**, angol(UK), angol (US) és vietnami.
** A nyelv támogatása csak a készüléken.


A Nokia honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény