FőoldalArchívumVision érzékelő a Distrelectől
2009. május 12., kedd ::

Vision érzékelő a Distrelectől

ZFV-CA45 Cikkszám: 245542 Képfeldolgozó rendszerek érzékelőformátumban Olyan egyszerűen beállítható, mint egy érzékelő Beállítások gombnyomással a billentyűzetről, grafikus menü-struktúrával Max. 8 különböző mérési mód közül lehet választani: színárnyalat (csak színes verzió esetén), pozíció, tartomány, karakter, kártyaél-érzékelés, szélesség, jelminta/keresés, fényerő/hiba Egyszerű kezelés és kijelzés a beépített LCD-Live-Monitor (1,8 hüvelyk) segítségével Az érzékelőfejbe beépített megvilágítás 8 beépített memóriabank, kiválasztás a digitális bemenetek segítségével Kábelcsatlakozó 2 m a vezérlőn


Tápfeszültség: 24 VDC
Fekete-fehér/színes verzió áramfelvétele: 600/800 mA
Ciklusidő: 4 ms-ig
Kimenetek: PNP
Bemenetek/kimenetek: 5/3
Érzékelőfej/vezérlő védettsége: IP65/IP20
Érzékelőfej/vezérlő hőmérsékleti tartománya: 0 ... +40/50 °C
Méretek:
Érzékelőfej ZFV-SR50: 30×30×68 mm
Érzékelőfej ZFV-SC50 és -SC90: 52,5×52,5×86 mm
Vezérlő ZFV-A25 és -CA45: 60×90×52,5 mm

A DISTRELEC a budapesti ElectroSalon kiállításon új, magyar nyelvű katalógussal!

A DISTRELEC, az Ön elektronikai disztribútora bemutatja az idei ElectroSalon szakkiállításon (Budapest, 2009. május 19-22.) új, magyar nyelvű elektronikai katalógusát - bővült termékkínálattal és alacsony árakkal. A DISTRELEC terjedelmes minőségi termék­programmal - több mint 600 neves márkagyártótól - átfogó kínálattal rendelkezik az elektronika, elektrotechnika, méréstechnika, automatizálás, pneumatika, szerszámok és segédanyagok terén. Az egyes termékcsaládok skáláját bővítettük, és a bevált kínálatot új termékcsoportokkal gazdagítottuk. Szállítási határidő 48 óra. A szállítási költség - rendelésenként - mennyiségtől és súlytól függetlenül 5,- euró + áfa.
A DISTRELEC új, magyar nyelvű honlapján minden héten kiemelt vásárlási tippeket találnak, rendkívül kedvező áron. A nyomtatott elektronikai katalóguson kívül a teljes program természetesen a DISTRELEC honlapján (www.distrelec.com) is megtalálható. E-commerce-megoldásainkkal vállalata teljes, akár egyéni igényeihez igazított elektronikai katalógushoz juthat, mellyel pénzt és időt takaríthat meg.


További infromáció

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény