FőoldalArchívumAz EFD nyerte a Surface Mount Technology magazin "2009 SMT Vision" díját
2009. május 04., hétfő ::

Az EFD nyerte a Surface Mount Technology magazin "2009 SMT Vision" díját

A Nordson Corporation leányvállalata, az EFD nyerte a "2009 SMT Vision" díjat új ólommentes, halogénmentes és vízben oldható forrasztópasztáival


Az új paszták - melyeket azzal számolva fejlesztették ki, hogy az Európai Únió törvényhozása korlátozta a halogén anyagok használatát -, nyerték meg e a tekintélyes díjat a "Legjobb Új Termék a Forrasztási Anyagok között" kategóriában.
Az "SMT Vision" díjjal jutalmazzák azokat a termékeket és technológiákat, amelyek az elmúlt év folyamán formálták a nyomtatott áramkörök feldolgozóiparát. A termékeket a következő fő szempontok alapján ítélik meg: újszerűség, költséghatékonyság, sebesség/teljesítmény növekedés, minőség, a használat egyszerűsége és környezettudatosság.
Az új EFD paszták halogén-mentességükkel különösen azon gyártóknak nyújtanak segítséget, akik orvostechnikai eszközöket, mobiltelefonokat, napkollektorokat, autó- és fogyasztói elektronikákat, LED-eket és katonai eszközöket gyártva szeretnék növelni termelékenységüket és termékeik megbízhatóságát.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény