FőoldalArchívumSI-G200 multifunkcionális SMT beültető gép a SONY-tól
2009. március 28., szombat ::

SI-G200 multifunkcionális SMT beültető gép a SONY-tól

A SONY SI-G200 típusszámú beültető gépe
Az SI-G200 típusszámú multifunkcionális SMT beültető gépet a SONY gyártja. Kompakt méretével, nagy beültetési sebességével, és a magas fokú pozicionálási precizitásával ideális választás a beültetőgépek piacán


Sebessége 40%-al haladja meg az előző generációs beültető gépek sebességét. Rendkívüli előnye a valóban non-stop működés, a mozgás közbeni alkatrész-felismerés, a mozgás közbeni pipetta csere, a mozgás közbeni alkatrész magasság mérése és a választható reflektív/transzmissziós alkatrész felismerés.
A gépet jellemző legfőbb mutatók a flexibilitás, a minőség és a sebesség. Kis méretének (1,2 m) köszönhetően könnyen telepíthető akár új, akár már működő gyártó sorokba. Az érintő képernyő segítségével könnyedén kommunikálhatunk a géppel, és egyszerűen információt kaphatunk a termelés aktuális minőségi mutatóiról.
Modellcsere szempontból igen hatékony megoldás az előre betölthető alkatrész kocsik, amelyeket csak ki kell cserélni egy-egy átállás alkalmával.
Programozása történhet a gépen, off-line programozói állomáson, bármilyen CAD formátum konvertálása után. A pipetták hosszú élettartama miatt, ezek cseréjére fordítandó összeg minimális. Fém pipetta esetén minimum 1 év, gyémánt pipetta esetén minimum 2 év az élettartam.
A beültetés pontosságát folyamatosasan kontrolálja a gép és a kritikus szint elérése esetén megállítja a termelést. Lehetőség van automatikus beállításra, ilyenkor a gyártott termékek minősége nem változik, legfeljebb az elkészült darabszám csökken. Több beültető gép kommunikálni képes egymással az optimális beültetési idő elérése érdekében.
A két nagysebességű beültető fej cserélhető multifunkcionális fejekre, amelyek a 01005-ös alkatrész mérettől a 100×50 mm-es alkatrész méretig használhatók, míg a nagysebességű fejek 0201 alkatrész mérettől képesek beültetni.
Nagyméretű alkatrészek esetén fix kamera segíti a teljesen automatikus alkatrészfelismerést.

Műszaki jellemzők:
- 2 db nagysebességű beültető fej (45.000 db / óra),
- multifunkcionális konfiguráció,
- teljes alkatrészskála-lefedés,
- egyedi alkatrész felismerési metódus,
- kompakt méret (1200×1850×1575 mm),
- alacsony teljesítményfelvétel (4 kVA),
- könnyen integrálható a gyártósorba,
- érintőképernyős kezelés,
- egyszerű karbantartás.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény