FőoldalArchívumEurópai megmérettetésben kapott elismerést a National Instruments
2008. szeptember 02., kedd ::

Európai megmérettetésben kapott elismerést a National Instruments

Elismerés a Kiválóságért Oklevél2008. június 5-én adták át a Parlamentben az Európai Minőség Díj pályázat nyerteseinek járó elismeréseket. A díjak kiosztása előtt Kiss Péter kancelláriaminiszter tartott beszédet és üdvözölte a résztvevőket.


A National Instruments is a díjazottak között volt, az „Elismerés a Kiválóságért” oklevelet az NI Hungary Kft. nevében, a cég minőségirányításért felelős vezetője, Pataki Csaba vette át.

Image Image
Pataki Csaba (középen) Sugár Karolinával és Sugár Andrással
„2005-ben már megmérettettük magunkat a regionális minőség díjon (Észak-alföldi Minőség Díj), ahol nagyvállalat kategóriában első helyezést értünk el. Idén újabb pályázatot nyújtottunk be, mégpedig az Európai Minőség díjra. Az NI Hungary Kft.-nek sikerült megszereznie az elismerés legmagasabb szintjét, az ötcsillagos értékelést. Ez az elismerés nem a termék vagy szolgáltatás minőségének szól, hanem a szervezet tevékenységét és működését díjazza, részletesen értékelve a cég stratégiai tervezését, vezetését, az emberi erőforrási működést, vevői és a társadalmi kapcsolatait. Különösen örülök annak, hogy a munkatársaink között végzett helyszíni szemle során az elkötelezettség, képzés, belső kommunikáció és elismerés kategóriák kiemelkedő pontszámokat kaptak, mindez igazolja a törekvésünket, hogy olyan munkahelyet teremtsünk, ahol jó dolgozni” – mondta Pataki Csaba.

Olvasson a díjról részletesebben a Szövetség honlapján: www.Kivalosag.hu.

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény