FőoldalÜzletEgyedülálló RGB élmény a HyperX új memóriájával
2018. január 11., csütörtök ::

Egyedülálló RGB élmény a HyperX új memóriájával

A HyperX bemutatta az iparág első infravörös (IR) technológiával szinkronizált, RGB világítású Predator DDR4 RGB nevű memóriamoduljait. A HyperX mindegyik modulba IR kommunikációs csatornákat épített be, így több modul LED-világítását is képes összehangolni a kivételes szín- és mintamegjelenítéshez. A közvetlenül az alaplapról táplált, jelenleg szabadalmaztatás alatt álló technológia gazdagabb vizuális élményt kínál az RGB memóriák esetében a játékok futtatásához, a PC tuningoláshoz (overclocking), és a saját építésű rendszerekhez

Az IR-szinkronizált RGB világításvezérlés mellett az új HyperX modulok többféle világítási profilt is támogatnak, ha kompatibilis RGB vezérlőszoftvert futtató alaplapokhoz csatlakoztatják őket. Ennek érdekében a vállalat alaplapgyártó partnereivel közösen teszteli a DDR4-es Predator RGB memóriát, és minősíti azt a különböző vezérlőszoftverekre (pl.: ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion és MSI Mystic Light Sync). Ezen túlmenően, a számítógépház-szállítók (pl. az In-Win) is külön funkciók beépítésével támogatják az RGB világítást és vezérlést.

Piaci bevezetés

A modulok szállítása 2018 második negyedévében indul – az időpont közeledtével bővebb tájékoztatást adunk az árról, a memória kompatibilitási adatairól és a választható konfigurációkról.

A HyperX honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény