FőoldalÜzletMeghajtó a legnagyobb adatigényű alkalmazásokra is
2017. június 01., csütörtök ::

Meghajtó a legnagyobb adatigényű alkalmazásokra is

A Kingston bejelentette a KC1000 NVMe PCIe SSD megjelenését. A június közepétől elérhető M.2 NVMe PCIe merevlemez nélküli meghajtó több mint kétszer gyorsabb a SATA-alapú SSD-knél, és több mint negyvenszer gyorsabb a 7200-as fordulatszámú merevlemezeknél. A hozzáértők számára fejlesztett KC1000 biztosítja az ideális, alacsony késleltetésű működést és teljesítménynövelést az olyan, nagy erőforrás-igényű alkalmazásokhoz, mint a nagy felbontású videószerkesztés, az adatvizualizálás, a játékok és egyéb adatintenzív alkalmazások, amelyeknél a hagyományos tárolómegoldások nem képesek lépést tartani az adatigénnyel

„Napjaink nagy teljesítményigényű felhasználóit folyamatosan próbára teszik az újabb és újabb adatintenzív alkalmazások, amelyek még a piac legerősebb munkaállomásainak és játékcélú gépeinek teljesítményhatárait is feszegetik. A KC1000 ideális megoldást jelent a média- és designszakemberek, játékrajongók és bárki más számára, akinek rendkívül alacsony késleltetésű tárolóteljesítményre van szüksége az adatátviteli szűk keresztmetszetek megszüntetéséhez. Ez a natív NVMe eszköz az iparág egyik legerősebb tárolómegoldását nyújtja a nagy felbontású tartalomkézbesítéshez, a virtuálisvalóság-alkalmazásokhoz és a hardveres gyorsítású játékokhoz, illetve a szoros határidőkkel dolgozó kreatív szakembereknek” – mondta Tony Hollingsbee, a Kingston SSD üzletágért felelős vezetője.

A KC1000 akár 290 000 IOPS műveleti sebességre képes, és június közepén kerül forgalomba 240 GiB-os, 480 GiB-os és 960 GiB-os kapacitással. A nagy teljesítményű SSD támogatja a PCIe Gen3 x4 csatolófelületet és a legújabb NVMe protokollt. A KC1000 gyorsabb rendszerindítási és betöltési sebességet nyújt, növeli az írási/olvasási teljesítményt, valamint az élettartama és energiahatékonysága is rendkívül kedvező. A terméket azon felhasználók számára fejlesztették, akik azonnali áttörő teljesítménynövelést keresnek a következő területeken:

  • Nagy felbontású videószerkesztés
  • Virtuális- és kiterjesztettvalóság-alkalmazások
  • CAD-szoftverek
  • Médiastreamelés
  • Grafikailag intenzív videojátékok
  • Adatvizualizáció
  • Valós idejű elemzések.

A KC1000 SSD mellé ötéves korlátozott jótállás és ingyenes műszaki támogatás jár.

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Led technológia

Led technológia

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény