FőoldalÜzletEricsson – Cisco megállapodás az Evolved Wi-Fi hálózatokért
2017. január 20., péntek ::

Ericsson – Cisco megállapodás az Evolved Wi-Fi hálózatokért

A két cég kiterjeszti a stratégiai partneri megállapodásukat az új WiFi megoldásra, az EWN-re

A hálózati, mobil- és felhőalapú fejlesztés és telepítés két piacvezetője 2015 novemberében nemzetközi üzleti és technológiai partnerségre lépett a jövő hálózatainak megalkotására. A partnerség az ügyfelek számára a két cég erősségeit kombinálja: adattovábbítás, adatközpontok, hálózatok, felhőszolgáltatások, mobilitás, kezelés és irányítás, valamint globális szolgáltatások. Az új generációs stratégiai partnerség a gyorsabb növekedést szolgálja, segíti az innovációt, és felgyorsítja az ügyfelek által minden területen elvárt digitális átalakulást.

Az EWN lényege, hogy kombinálja az Ericsson maghálózatok és RAN terén szerzett kompetenciáit (plusz szoftvereit és hardvereit) a Cisco WiFi megoldásaival, így egyedi, korábban nehezen (vagy nehezebben) összerakható megoldásokat tesz le az asztalra. Az ajánlat előre integrált és ellenőrzött megoldásokat fog tartalmazni, és több jelentős előnnyel is jár:

  • Beltéri kiscellák: a beltéri Ericsson hozzáférési hálózatok Cisco® WLAN technológiával való ötvözése egyszerre teszi lehetővé a WiFi és mobil kapcsolatok telepítését ugyanazon a helyszínen.
  • Szolgáltatói WiFi: lehetővé teszi a kültéri Ericsson hozzáférési hálózatokkal rendelkező szolgáltatóknak, hogy Cisco WLAN-t biztosítsanak előfizetőik számára.
  • Adatforgalom-irányítás: a szolgáltatók integrálhatják a Cisco WLAN-t az Ericsson makró vagy beltéri hozzáférési hálózataival az Ericsson egyedi Valósidejű adatforgalom-irányító rendszerével, így átirányíthatják a felhasználókat a mobil és a WiFi hozzáférési hálózatok között, biztosítva a lehető legjobb felhasználói élményt.
  • Maghálózati integráció: a Cisco WLAN integrációjával az Ericsson csomagkapcsolt hálózatába megbízható konfigurációk használatával lehetővé teszi a szolgáltatóknak, hogy az összes központi hálózati szolgáltatásukat WiFi-n keresztül biztosítsák többmódú eszközök számára. Az Ericsson nagy sikerű WiFi hívási funkciói máris zökkenőmentesen működnek a Cisco WLAN-on keresztül.

Az új ajánlaton alapuló megoldások tervezését és telepítését a Cisco teljes körű támogatásával az Ericsson szolgáltatási szervezete végzi majd. Az Ericsson globális szolgáltatási lehetőségeivel a szolgáltatók új üzleti modelleket vehetnek át és új piacok felé nyithatnak. Az EWN teljes mértékben menedzselt szolgáltatásként nyújtható több, mint 180 országban, így a megoldás rövid telepítési idővel, könnyen bevezethető.

Forrás

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény