FőoldalÜzletNyerje meg a Microchip PIC32 Bluetooth Starter Kit fejlesztőplatformot!
2015. május 12., kedd ::

Nyerje meg a Microchip PIC32 Bluetooth Starter Kit fejlesztőplatformot!

Az ELEKTRONET és a Microchip közös játéka jóvoltából most lehetősége van nyerni egy Microchip PIC32 Bluetooth Starter Kit fejlesztőplatformot. A PIC32 Bluetooth Starter Kit (DM320018) egy alacsony bekerülési költségű, PIC32MX270F256D mikrokontroller köré épülő Bluetooth technológiai fejlesztőplatform. A fejlesztőkészlet hardverének része a HCI-alapú Bluetooth rádió, nyomógombok, Cree gyártmányú, nagy kimeneti teljesítményű, többszínű LED-ek, standard egyszínű LED-ek, gyorsulásmérő, hőmérsékletmérő szenzor, valamint a Blue­tooth soros port profil (SPP), USB és általános célú interfészalkalmazások fejlesztését támogató, általános célú I/O

A PIC32 Bluetooth Starter Kit nagyon kedvező árú lehetőség a Bluetooth rádiókommunikációs szabványt támogató, PIC32-alapú rendszerek fejlesztésére és tesztelésére. A platform tartalmazza az ehhez szükséges valamennyi hardvert, amelyből nem hiányzik a Bluetooth rádiós adóvevő, a 3D-s gyorsulásmérő és hőmérsékletmérő kombinációjából álló szenzorrendszer, a 16 MiB SPI flash-memória, az integrált debugger, az öt, programozható nyomógomb, az USB vezérlő- és gazdainterfész, valamint az I2S, I2C és UART interfész sem.

A fejlesztőplatformhoz természetesen gazdag szoftveres körítés is tartozik, amelynek főbb elemei az Android-alkalmazás, a demóprogramkód, valamint a Bluetooth SPP szoftver stack. A platformban megtalálható PIC32 MCU alapértelmezés szerint a Microchip saját fejlesztésű, ingyenes Blue­tooth SPP stacket és demókódot futtatja, amely helyből full-duplex adatátvitelt valósít meg a Bluetooth interfészen keresztül az alábbi feladatokra:

  • a kitre integrált, nagy teljesítményű Cree LED-eken végzett színkeverés,
  • hőmérséklet-kijelzés.

Ha szeretné megnyerni a Microchip PIC32 Bluetooth Starter Kit fejlesztőplatformot, látogasson el a http://www.microchip-comps.com/elektronet-pic32bluetooth weboldalra, és töltse ki adataival az ott található részvételi űrlapot!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény