FőoldalÜzletErősített a Kingston a Gamescom-ra
2014. augusztus 15., péntek ::

Erősített a Kingston a Gamescom-ra

A Kingston bemutatta legújabb termékeit - a HyperX Cloud White Edition fejhallgatót, a HyperX FURY USB-t, és a HyperX Savage memóriamodult - Európa legnagyobb játékipari rendezvényén, a kölni Gamescomon

HyperX Cloud White Edition fejhallgató

A fehér-fekete színkombinációjú mikrofonos fejhallgató elődje, a HyperX Cloud Black Edition díjnyertes kényelmét biztosítja memóriahabos, zárt kialakítású fülpárnáival és puha, bőrrel párnázott fejpántjával. A HyperX Cloud White és Black modellek az asztali számítógépekkel, a PS4™ konzolokkal, valamint az okostelefonokkal és a táblagépekkel egyaránt kompatibilisek.

HyperX FURY USB

A HyperX FURY USB-meghajtó a költségtudatos játékosok és számítógép-rajongók számára készült, belépőszintű tárolóeszköz. Az USB 3.0 technológiának köszönhetően gyors adatátviteli (90 MiB/s olvasási, 30 MiB/s írási) sebességgel rendelkezik, valamint kompatibilis az USB 2.0 technológiával is. A játékok, zenék, fényképek, videók és egyéb fájlok tárolását szolgáló meghajtó 16 GiB-os (piros), 32 GiB-os (kék) és 64 GiB-os (fekete) változatokban érhető el.

HyperX Savage memóriamodul

A felső kategóriás, alacsony CAS-késleltetésű HyperX Savage memória 1600–2400 MHz frekvenciatartományban, és akár 32 GiB kapacitású változatban érhető el. A HyperX Genesis palettát felváltó új modulok megújult dizájnját fekete nyomtatott áramkör, figyelemfelkeltő Savage-vörös, aszimmetrikus alumínium hőelosztó és gyémánttal vágott felület jellemzi. Keskeny kialakításának köszönhetően ideális megoldást kínál a túlméretezett processzorhűtők számára.

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény