FőoldalÜzletBővítsd memóriádat az iskolakezdésre!
2014. augusztus 12., kedd ::

Bővítsd memóriádat az iskolakezdésre!

Egyre hosszabbak az éjszakák, egyre hűvösebb az idő reggelente, és már a levegőnek is más az illata. Közeledik a nyár vége, hamarosan megeszed az utolsó idei lángost vagy palacsintát a strandon, és búcsút intesz a fesztiválkellékeknek vagy éppen a nyári munkahelyednek, hogy visszatérj az iskolapadba. A legtöbb diák számára vegyes érzésekkel teli ez az időszak: egyszerre sajnálják az elmúlt nyarat, és várják az időt, amikor újra többet lóghatnak együtt az osztályba járó barátaikkal

Az első iskolai napokon mindenki igyekszik felvenni a ritmust, és persze lelkesen meséli a nyári élményeket a többieknek. A beszámoló természetesen akkor teljes, ha képeken is meg tudod mutatni az osztálytársaknak, merre jártál, kivel találkoztál, mit láttál, mit csináltál, mit ettél-ittál, és milyen volt a napfelkelte a fesztivál utolsó reggelén, vagy éppenséggel hogyan tréfáltátok meg a korán kidőlő haverokat a buliban.

Ha sok, nagy felbontású fotót szeretnél megmutatni a barátoknak, esetleg HD-videókat is készítettél, akkor előfordulhat, hogy az okostelefonodon vagy a táblagépeden nincs is elég hely ahhoz, hogy a teljes nyári élménytárat magaddal tudd vinni. Ilyenkor jól jöhet egy okos berendezés, amivel bárhol és bármikor, bármilyen készüléken megnyithatod a fájljaidat.

Egy egyszerű pendrive vagy hordozható tároló nem mindig megfelelő, hiszen ezeket csak számítógépre tudod csatlakoztatni, a telefonodra nem. A Kingston új DataTraveler microDuo 3.0 kiegészítő tárhelye azonban hagyományos USB 3.0 és microUSB csatlakozóval is rendelkezik, ezért okostelefonokkal és tabletekkel is használható, az asztali számítógépek is laptopok mellett. A rendkívül kis méretű eszköz akár 64 GiB memóriával is elérhető, így semmi nem maradhat le, még a legeseménydúsabb vagy a nagyon alaposan dokumentált nyári élményekből sem. Ráadásul rendkívül gyorsan másolhatod rá a fájlokat az USB 3.0 technológiának köszönhetően.

A Kinsgston DataTraveler microDuo 3.0 a tanév további részében is hűséges társad lehet, hiszen a szórakoztató tartalmak mellett az iskolai anyagaidnak bőven is jut rajta hely. Az apró eszközön minden szükséges tartalmat magaddal vihetsz, a házi dolgozatoktól kezdve az e-könyv formátumú kötelező irodalmakon át egészen a különféle teendőket és házi feladatokat tartalmazó listákig. Így aztán garantáltan nem lesznek memóriaproblémáid a suliban, ha az eszközzel kompatibilis, legújabb Android rendszerű táblagéppel vagy okostelefonnal rendelkezel.

Ajánlott fogyasztói árak

  • Kingston DataTraveler Micro Duo (DTDUO3) 16 GiB USB3.0 - 5 190 Ft
  • Kingston DataTraveler Micro Duo (DTDUO3) 32 GiB USB3.0 - 8 990 Ft
  • Kingston DataTraveler Micro Duo (DTDUO3) 64 GiB USB3.0 - 14 990 Ft

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény