FőoldalÜzletWAGO: a siker kulcsa a fejlesztés
2013. február 22., péntek ::

WAGO: a siker kulcsa a fejlesztés

A 2012-es 571 millió eurós árbevételt a cég ugyanannyi munkavállalóval hozta, mint 2011-ben. Az előző évek beruházásai, termékfejlesztései meghozták eredményüket. A WAGO Hungária bevételei is nőttek a 2011-es évhez képest

A WAGO tavalyi évi eredményeiről, az új termékekről és a fejlesztési irányokról Szilágyi István úr a WAGO Hungária ügyvezetője tartott sajtótájékoztatót, ahol a 2012-es év legeredményesebb forgalmazóit is díjazták.A tavalyi 60 millió eurós fejlesztéseknek is köszönhető új termékek kerültek-kerülnek folyamatosan a piacra és váltják fel a régi, jól bevált eszközöket. A felhasználói igényeknek még inkább megfelelő termékekre az átállás nem lesz nehéz, hiszen ugyanannyiba fognak kerülni, vagy olcsóbbak is lesznek és minden tekintetben jobbak lesznek elődeiknél.

Az új picoMAX dugaszolható csatlakozórendszer kis méretével, új érintkezőrendszerével és nagy teljesítményével lesz a vásárlók kedvence. A csatlakozók külső mérete a fejlesztéseknek köszönhetően 30%-kal csökkent és 20 g-ig a rázkódástól sem kell tartanunk. Az eco változatban még a csatlakozó aljzatot is elhagyta a gyártó, így a tüskék rögtön NyÁK-ba forraszthatók, és a WAGO rendelésre tud a beültetőgépekhez szükséges tekercses kivitelben is szállítani belőlük.

 

A másik új fejlesztésük a smartPRINTER névre hallgat és egy új, kisméretű, de mégis sokat tudó nyomtatót takar. Az alig 20 dkg-os géppel a szükséges jelölések a szerelés helyszínén nyomtathatók ki az igényeknek megfelelően és a lapkák tekercses kivitele miatt nem kell veszteséggel számolni a nyomtatás során.

A WAGO világszerte, így Magyarországon is bevezeti „solution provider” programját. A programban résztvevő tervező, kivitelező cégek, amelyek a WAGO termékeit részesítik előnyben munkájuk során kiemelt támogatást kapnak a cégtől így könnyítve munkájukat és a WAGO Hungáriához érkező tervezési, kivitelezési feladatok teljesítésénél is előnyt élveznek a többi vállalkozáshoz képest. Jelenleg négy vállalkozás hirdetheti magát büszkén solution providerként:

  • BGL-Net Kft.
  • CONT-L KFT.
  • FISS Automatika Kft.
  • Gyulai Irányítástechnikai Kft.

A WAGO Hungária idén is díjazta a tavalyi évben nagy sikereket elért disztribútorait négy kategóriában.
A legnagyobb bevétel-növekedést a 4 millió forint alatti kategóriában a MÉRKER Zrt. érte el. A 7 millió forint alatti kategóriában a DL’I Kft. győzött, míg a 10 millió forint alatti kategóriában a Gazdafi Electronic érte el a legjobb eredményt. A teljes forgalom alapján a Sonepar Magyarország lett a WAGO arany fokozatú partnere.

A WAGO honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény