FőoldalÜzletHosszabbítsuk meg mobil eszközeink üzemidejét!
2012. november 21., szerda ::

Hosszabbítsuk meg mobil eszközeink üzemidejét!

A Verbatim bemutatta új Portable Power Pack termékcsaládját, kiegészítve ezzel díjnyertes szórakoztatóelektronikai termékvonalát. A Portable Power Pack modellek segítségével a felhasználók hosszabban beszélhetnek, több zenét hallgathatnak, tovább játszhatnak és több videót megnézhetnek anélkül, hogy aggódniuk kéne az akkumlátor lemerülése miatt

“A hordozható elektronikus eszközök az életünk részévé váltak, ugyanakkor a megnövekedett mobilitással és produktivitással együtt az akkumlátorok élettartamával kapcsolatos problémák is felmerültek,” nyilatkozta Simon Keighley a Verbatim kiegészítőkért és periférikus eszközökért felelős termékmenedzsere. „A Verbatim új Power Pack termékcsaládja nyugalmat biztosít a vásárlónak, sokoldalúságával, kényelmességével és magas szintű hordozhatóságával. Használata egyértelmű és problémamentes, elég feltölteni, majd csatlakoztatni hordozható eszközünkre, ha plusz energiára van szükség.”

A termékek többféle kapacitással és stílusban is kaphatóak, beleértve egy 10 000 mAh-s változatot is. A Verbatim Power Pack család tagjai megnövelik az akkumlátorok élettartamát így ideális megoldást jelenthetnek üzleti úton, nyaraláskor, kempingezéskor vagy bármilyen más esetben, amikor hiányzik a hálózatról való utántöltés lehetősége. Mindegyik kiegészítő akkumlátor formaterve rendkívül karcsú a jobb hordozhatóság érdekében, azonban még így is képesek bármilyen energiaigényes hordozható elektronikus eszköz utántöltésére.

Dual USB Power Pack

Ez a töltő egyesíti magában a kényelmet és a rugalmasságot, eszközeinket két USB-porton keresztül is tölthetjük vele. Képes egyszerre két okostelefon, vagy akár egy iPhone és egy iPad töltésére. Egyetlen feltöltésből képes teljesen újratölteni egy iPad-et, miközben 40 százaléknyi energia megmarad egy másik eszköz számára. Egy teljes feltöltés 42 órányi* extra beszélgetési időt, 120 órányi* zenehallgatást, vagy 30 órányi* videolejátszást jelent. Rendszeres utazók és üzletemberek számára ideális, ez a modell rendelkezik a legnagyobb újratöltési kapacitással. A Dual USB Power Pack külön iPad porttal és USB porttal rendelkezik, így akát több eszközt is tölthetünk egyszerre. Rendkívül erős, 10 000 mAh-s akkumulátor található benne, formaterve ugyanakkor ennek ellenére is karcsú, súlya pedig kicsi, így könnyedén becsúsztathatjuk az utazótáskába, hátizsákba vagy aktatáskába. Ajánlott fogyasztói ára: 12 250 forint.

AA Power Pack

Könnyedén átalakít négy darab alkáli, vagy újratölthető AA elemet, így azokról tölthetjük iPhone-unkat, iPod-unkat, Micro-USB eszközünket, e-könyv olvasünkat vagy vezetéknélküli fejhallgatónkat. A Power Pack-kel nincs szükség konnektorok keresésére, feszültségátalakító cipelésére vagy konnektor adapterre. Egyetlen töltésből 100 százalékig újratölthetjük iPhone készülékünket. Mérete kisebb mint egy iPhone-é és mindössze 40 g-ot nyom, így mindig magunkkal vihetjük. Az AA Power Pack az bárhol segítségünkre lehet eszközünk újratöltésében egy AA elem kényelmével, miközben kisebb mint egy telefon. Ajánlott fogyasztói ár: 2 875 forint.

Ultra-Slim Power Pack

Ezt a modellt a mobil felhasználók igényeinek figyelembe vételével tervezték, mindössze 50 g-os súlyával könnyen a zsebbe csúsztatható. A hordozható eszköz egy 1200 mAh-s lítium-ion akkumulátort tartalmaz és tökéletes társ azok számára, akik némi plusz energiát vinnének magukkal könnyedén, legyen akár üzletember, kiránduló vagy diák. Ideális iPhone-hoz, okostelefonhoz, iPodhoz, MP3 lejátszókhoz és Bluetooth-eszközökhöz. Egy teljes feltöltés 8 órányi* extra beszélgetési időt, 23 órányi* zenehallgatást és 6 órányi* videólejátszást jelent. Ajánlott fogyasztói ára 4175 forint.

Portable Power Pack

A zsebben elférő töltő segítségével extra beszélgetési időhöz juthatunk, vagy többet játszhatunk, ha váratlan események történnek, késik a gépünk, vagy simán csak több szórakozásra vágyunk. A mobiltelefon méretű eszköz kényelmes és stílusos. 2200 mAh-s lítium-ion akkumulátorával, és micro-USB töltőkábelével bármikor feltölthetjük iPhone,vagy iPad-, vagy iPod-készülékünket vagy okostelefonunkat. Akár 14 órányi extra beszélgetési időt is jelenthet, ha nálunk van. Ajánlott fogyasztói ára: 4825 forint.

*Egy iPhone 4S esetében. Más készülékeknél a használati idő eltérhet.

A Verbatim honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény