FőoldalÜzletEgyszerűen közösségi - LG T385 mobiltelefon
2012. szeptember 13., csütörtök ::

Egyszerűen közösségi - LG T385 mobiltelefon

Az LG divatos, fiataloknak szóló, WiFi képes és a közösségi oldalak használatára optimalizált készüléke már kapható hazánkban. A telefon a gyártó saját szoftverét futtatva nyújt okos funkciókat és a közösségi oldalakat használókat célozza meg

A készülék Facebook, Twitter elérést, Bluetooth és Wi-Fi kapcsolatot, valamit több nap készenléti időt kínál, mindezt három színben. A mobil a Blue Mobile kínálatában és a Saturn üzleteiben kapható jelenleg.

"Az LG T385-ös saját operációs rendszerrel ellátott mobiltelefont azoknak tervezték, akik okos funkciókat szeretnének, de nem vágynak Androidos vagy Windows Phone 7-es készülékre." - nyilatkozta Piro Péter az LG Electronics Magyar Kft. regionális mobilkommunikációs értékesítési vezetője. - "Ez a telefon divatos, könnyű kezelni és töltés nélkül több napig rendelkezésre áll."

Az LG Electronics legújabb Magyarországon kapható mobiltelefonja a gyártó saját operációs rendszerével fut. A fiatalos készüléket közösségi kapcsolattartásra optimalizálta a gyártó, így elérhetők rajta olyan népszerű oldalak, mint a Facebook, a Twitter és a YouTube. Ehhez nyújt segítséget a WiFi és a Bluetooth kapcsolat. A 3,2 hüvelykes érintőképernyőn kényelmes a weben történő böngészés és az üzenetek olvasása egyaránt. Az On Screen Phone funkció használatával egyszerű áthúzással oszthatók meg tartalmak a telefon és a PC között, illetve hosszabb üzeneteket vagy Facebook állapotfrissítéseket is könnyebb a számítógép billentyűzetén írni. A Live Update funkció pedig segít, hogy ne maradjunk le semmiről, hiszen a funkció értesít a Facebook és Twitter frissítésekről. Az időjárást és az elmulasztott hívásokat pedig a "Weather widget" és a "Missed Call Alert" jelzik.

Formaterv
Az LG legutóbbi formatervezési irányzatát a szögletes kialakítás jellemzi, amit a T385 esetében a készülék oldalán húzódó metál élek formálnak egyedivé. A mobil fogását a lekerekített hátlap teszi kényelmessé, az előlapon pedig a képernyőt 10,7 mm-es keret veszi körül. Az LG T385 fehér, fekete és borvörös színekben lesz elérhető a magyar vásárlók számára.
A készülék ára értékesítési csatornánként változik.

Főbb termékjellemzők:

  • Hálózat: 850/900/1800/1900 MHz
  • Méret: 103×59,5×10,7 mm
  • Súly: 96 g (akkumulátorral együtt)
  • Kijelző: 3,2 hüvelykes, TFT kapacitív érintőképernyős QVGA
  • Operációs rendszer: LG A-osztály (2.n)
  • Memória: 2 GiB / 1 GiB, 50 MiB (Micro SD kártyával 16 GiB-ig bővíthető)
  • Kapcsolat: Bluetooth, WiFi
  • Kamera: 2M FF
  • Akkumulátor: akár 560 óra készenléti és 15 óra beszélgetési idő

Az LG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény