FőoldalÜzletPiacra kerül az LG Optimus Vu:
2012. augusztus 24., péntek ::

Piacra kerül az LG Optimus Vu:

A nagysikerű koreai és a Japán bemutatkozást követően az LG Optimus Vu: a világpiacon is színre lép - szeptembertől kapható lesz Európa, Ázsia, Közel-Kelet Afrika, valamint Dél- és Közép-Amerika egyes piacain. A világ első 5 hüvelykes (12,7 cm), 4:3 képarányú kijelzőjének köszönhetően az LG Optimus Vu: elmossa a táblagépek és az okostelefonok közti határvonalat és ezzel igazán egyedülálló felhasználói élményt biztosít

Márciusi koreai megjelenése óta az LG Optimus Vu: több mint 500 000 példányban talált vevőre. Ez az adat jól mutatja, hogy az új okostelefon formavilága és kialakítása mennyire népszerű a vásárlók körében. A készülék koreai fogadtatása arra ösztönözte az LG-t, hogy ebben a hónapban Japánban is megkezdje az LG Optimus Vu: értékesítését, ahonnan szintén pozitív visszajelzések érkeztek.

A világpiaci bevezetéshez az LG Optimus Vu: egy 4-PLUS-1 NVIDIA Tegra 3 Quad-Core processzort kapott, amely egyszerre kínál magas teljesítményt és hatékony energiagazdálkodást. Nagy felbontású, 5 hüvelykes (12,7 cm), 4:3 képarányú IPS kijelzőjével az LG Optimus Vu: igazán különleges élménnyel rukkol elő, a nagy képernyője ellenére könnyen elfér akár zsebben is. Az LG Optimus Vu:-ban már a QuickMemo és a Notebook funkciók új verziója lesz elérhető, amelyek maradéktalanul kihasználják a nagy kijelző nyújtotta előnyöket.

"A versenytársakétól eltérő formavilágnak köszönhetően az LG Optimus Vu: egyedinek számít a 12,7 centiméteres okostelefonok kategóriájában, amely várakozásaink szerint egyre népszerűbbé válik majd a készülékek árának mérséklődésével." - nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.


Fő termékjellemzők:

Operációs rendszer Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Hálózat 3G
Kijelző 5,0 hüvelykes (12,7 cm), 4:3 képarányú XGA IPS, 1024 x 768 képpont
Memória 32 GiB
Kamera 8,0 MP (elülső) / 1,3 MP (hátulsó)
Méret 139,6×90,4×8,5 mm
Tömeg 168 g

Az LG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény