FőoldalÜzletA Videoton EAS Kft éltre tör a LED termékek területén
2012. augusztus 08., szerda ::

A Videoton EAS Kft éltre tör a LED termékek területén

Az elnyert üzleteknek köszönhetően a Videoton EAS (VEAS) Kft. idén több mint 100 fővel növelte a létszámát, ami így eléri a 700 főt.
A Videoton a LED alkalmazási piaci szegmensben hosszú távú perspektívát lát, ezért jelenlétét tovább szeretné erősíteni.

A VEAS az utóbbi két évben mintegy négy milliárd forint beruházást hajtott végre és évről évre 15%-ot meghaladó növekedést ért el. Az új üzletek jelentős hányada a LED technológiához kapcsolódik. Az egyik részük az energiatakarékos világítási rendszerekhez köthető: termékeik a nagy teljesítményű, innovatív LED világítások vezérlését végzik, és beltéri közösségi terek (repülőterek várótermei, üzletek, színházak, bevásárló központok, szállodák, stb.) energiatakarékos és hosszú élettartamú világító eszközeiben kerülnek felhasználásra. A gyártmányok másik része a LED alapú kültéri és beltéri magas kategóriájú kijelző rendszerekbe épül be. Az első típus nagyobb volumenű megrendelését követően az elkövetkezendő hetekben újabb terméktípusok gyártásindítása is elkezdődik. A nagy értékű és komplex termékek gyártása nagy odafigyelést igényel annak érdekében, hogy a rendkívül szigorú minőségi elvárásokat biztosítani tudja a leányvállalat.

Az idén induló új üzletekkel együtt összességében 2 milliárd forint árbevétel növekedés várható, aminek köszönhetően a Videoton EAS Kft. teljes árbevétele meghaladja majd a 12 milliárd forintot. A tagvállalat az idei évre tervezett kb. 500 ezer darab termék gyártását követően 2013-ra – különösen a nagy teljesítményű LED világítások várható további elterjedésével – a darabszámok jelentős növekedésével számol.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény