FőoldalÜzlet"Pályázati szeminárium" a HITA-nál
2012. május 16., szerda ::

"Pályázati szeminárium" a HITA-nál

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal nevében tisztelettel meghívom Önt a május 31-én megrendezésre kerülő "Pályázati szeminárium" elnevezésű szakmai programunkra, amelyen a vállalkozások számára kiírt pályázatok széles skálájáról kaphatnak tájékoztatást a résztvevők. Többek között szó lesz az Új Széchenyi Terv vállalkozásfejlesztési pályázatairól, a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap 2012 áprilisában-májusában megjelent innovációs kiírásairól valamint a HITA kereskedelemfejlesztési pályázatáról is

A délutáni szekcióban az Európai Bizottság egyik háttérszervezete (Executive Agency for Competitiveness and Innovation) képviseletében, az Eco-innovation program pályázatainak elbírálásával foglalkozó szekértője fogja bemutatni a kiírást. Ehhez kapcsolódóan várjuk 1-2 oldalas projektötleteiket is, melyeket az EACI munkatársa a délután folyamán személyes megbeszélés keretében kiértékel.
Kérem, hogy részvételi szándékát a jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével jelezze 2012. május 29-ig. A részvétel regisztrációs díjhoz kötött, jelentkezőket csak korlátozott számban tudunk fogadni. Amennyiben bármilyen kérdése felmerülne a rendezvény kapcsán, kérem, forduljon hozzám bizalommal.
Üdvözlettel:
Bársony Balázs tanácsadó
Enterprise Europe Network Osztály, Üzletfejlesztési Főosztály
Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA)
1055 Budapest, Honvéd u. 20
Telefon: (+36-1) 8726-506
Fax: (+36-1) 872-6699
Mobil: (+36-30) 460-6293
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény