FőoldalÜzletÜzletember találkozó Párizsban
2012. március 08., csütörtök ::

Üzletember találkozó Párizsban

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) segítséget nyújt, hogy 2012 május 23-án és 24-én, Párizsban, az Orly repülőtéren, a Proximum Group szervezésében megrendezésre kerülő "Electronic Days - B2B Meetings on Electronics & Embedded Systems" névre hallgató üzleti programon - mely szakmai konferenciából és előre leszervezett üzletember találkozókból állrészt vehessen

Az üzletember találkozón részt venni kívánó cégek először a szervezőhöz benyújtják angol nyelvű üzleti elképzeléseiket és cégismertető anyagukat, ez felkerül egy minden résztvevő által hozzáférhető felületre, ahol az egyes cégek megnézhetik az összes jelentkező anyagát és megjelölhetik azokat, amelyekkel tárgyalni szeretnének. A másik cégtől érkező pozitív visszajelzést követően a szervező cég félórás tárgyalást jegyez be mindkét cég programjába. Naponta maximum 15 tárgyalásra van lehetőség.

Az üzletember találkozó részvételi díjának (990 EUR) kifizetését a HITA magára vállalja.

A résztvevő cégek számára az üzletember találkozón való részvétel költsége: az utazási és szállásköltség, valamint 50 000 Ft + ÁFA jelentkezési díj, amely a HITA-nak fizetendő.

A programról további információkat találhat a www.electronicdays.com honlapon.

A HITA korlátozott számban tud megjelenési lehetőséget biztosítani. Az előzetes igények felmérése céljából kérem, hogy érdeklődését szíveskedjék jelezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény