FőoldalÜzletKönnyen hordozható, kisméretű Logitech HD webkamera Mac-hez és PC-hez
2011. június 30., csütörtök ::

Könnyen hordozható, kisméretű Logitech HD webkamera Mac-hez és PC-hez

A Logitech bemutatta a hordozható Logitech HD C615 webkamerát, amivel otthonról kimozdulva, akár egy szülinapi bulin vagy egy üzleti úton is könnyen lehet HD felvételeket készíteni vagy videotelefonálni. A PC és Mac gépekkel is használható webkamera gyorsan összecsukható, 360 fokban körbeforgatható, élesség-automatikája pedig segít, hogy nagyszerű HD felvételeket készíthessünk vele bárhol, bármikor

Egyszerű kapcsolatban maradni családtagjainkkal, ismerőseinkkel vagy a kollégákkal, mert a Logitech HD C615 webkamera HD 720p minőségű videobeszélgetéseket tesz lehetővé a Skype, a FaceTime for Mac, a Logitech Vid HD és a Windows Live Messenger szoftverekkel, valamint normál minőségűeket a Yahoo! Messenger, az iChat, az AOL Instant Messenger (AIM) és számos más népszerű kommunikációs programban. Egyetlen kattintással tölthetünk fel HD videókat vagy fotókat a Facebook profilunkba, vagy HD videót a YouTube és Twitter oldalunkra.
A webkamera rugalmas felhasználhatóságát szolgálja a webkamerán található állványfoglalat és a 90 centiméteres USB-kábelhosszabbító is.
"Jól tudjuk, mennyire fontos manapság még út közben is elérhetőnek maradni, legyen szó akár üzleti útról vagy épp egy nyaralásról. Ezért különös örömünkre szolgál, hogy olyan HD webkamerát kínálhatunk felhasználóinknak, amivel otthonuktól távol is egyszerűen tudnak videotelefonálni és a felvételeiket megosztani" - mondta Joerg Tewes, a Logitech videó üzletágának alelnök-vezérigazgatója. "A Logitech HD Webcam C615 tervezésénél a rugalmasság és sokoldalúság volt az elsődleges szempont. Bármi is legyen a felhasználási igény, a dobozban minden benne van, ami a HD felvételek készítéséhez kell. Felvételeinkhez találunk könnyen kezelhető videoszerkesztő lehetőségeket akár PC, akár Mac környezetben is."
Az autofókuszos optikával ellátott Logitech C615 webkamera gondoskodik róla, hogy az általa rögzített képeink tűélesek legyenek, még extrém közeli felvételeknél is. A beépített mikrofon zajszűrő rendszerének köszönhetően, a háttérzaj sem nehezíti meg videotelefon beszélgetéseinket. A Logitech legújabb webkamerájával szoftveresen feljavított 8 megapixeles fotókat is készíthetünk, a beépített Logitech Fluid Crystal technológia pedig folyamatosabb videoképet, élesebb fotókat, gazdagabb színeket és tisztább hangot biztosít még az ezeknek nem kedvező felvételi körülmények között is.

Ár és elérhetőség
A Logitech HD Webcam C615 európai megjelenése szeptemberre várható, ajánlott fogyasztói ára €79,99 lesz. További információk a Logitech webkameráiról és azok megjelenéséről a www.logitech.com/webcams oldalon.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény