FőoldalRendszerintegrátorMég sohasem volt ilyen egyszerű energiát vinni az alkalmazásaiba! – Szerelhető áramcsatlakozók a Murrelektroniktól
2020. december 15., kedd ::

Még sohasem volt ilyen egyszerű energiát vinni az alkalmazásaiba! – Szerelhető áramcsatlakozók a Murrelektroniktól

A modern automatizálástechnika és a hozzá tartozó berendezések sok áramot igényelnek. Ezenkívül az egyre bonyolultabb telepítési koncepciókkal a készülékek száma is nő és egyre több olyan komponenst alkalmaznak, mint az E-/A-modulok, szenzorok vagy vezérlőmodulok. Az Ipar 4.0 és az IIoT emellett növekvő igényt generálnak a folyamatirányítási technológia iránt. Még a mechanika területe is a pneumatikustól az elektromos hajtás irányába fejlődik, így nő a nagy teljesítményű alkalmazások iránti igény. A Murrelektronik szerelhető áramcsatlakozóival játszi könnyedséggel eljuttathatja a szükséges teljesítményt a terepre. A Murrelektronik különféle alkalmazásokhoz kínál kábeleket, nagy választékban, kis szériában és csatlakozóvezetékkel együtt, amit az adott alkalmazáshoz méretre pontosan konfekcionálunk.

murrelektronik hr anschlusstechnik power familie

M12-Power csatlakozó

Biztonságosan összeszerelhető – 63 V/16 A, ill. 630 V/12 A

Az új M12 Power a Murrelektronik kompakt és nagyteljesítményű, szerelhető M12 csatlakozója. Alkalmas lineáris hajtások, léptetőmotorok biztonságos és összedugható csatlakoztatásához és terepibusz-modulok tápvezetékeihez. Az alkalmazásokban ez a 7/8”-os csatlakozók megfelelő alternatívája, ha kis helyen nagy teljesítménysűrűségre van szükség.

A szerelhető csatlakozók kimagaslóan ellenálló és halogénmentes, fröccsöntött PUR köpennyel készülnek. Így alkalmasak a legdurvább ipari alkalmazásokban való használatra is. Az integrált rezgésvédelem az ütéseknek és vibrációnak kitett környezetben is biztonságos csatlakoztatást tesz lehetővé.

MQ15 csatlakozó

Szerelés gyorscsatlakozó-technikával

Az MQ15 praktikus gyorscsatlakozó rendszerével győz meg. Egy kézmozdulat, és már össze is szerelte! Elég egy negyedfordulat, és kész. Ezzel a telepítéskor 80 százalékos időmegtakarítást érhet el. Az MQ15 alkalmas aszinkron és háromfázisú indukciós motorokhoz 7,5 kW-ig, és optimális az energiaelosztáshoz. Az utólag is beszerelhető peremes csatlakozókkal az aszinkron és háromfázisú indukciós motorok készen állnak az egyszerű, bedugható MQ15-tel való csatlakoztatásra.

7/8" (mini) csatlakozó

Erőteljes kompakt csatlakozó

A 7/8”-os vezetékek tökéletes megoldást jelentenek a vezérlő áramkörökhöz. Ezek a c(UL)us-listán regisztrált kábelek megfelelnek az észak-amerikai ipari szabványnak, és évtizedek óta használják őket az egész világon komponensek és készülékek áramellátásához. A robusztus vezetékek alkalmasak érzékelők, működtetőegységek, mérőeszközök és sok más komponens csatlakoztatásához.

M23 csatlakozók

Szervomotorok egyszerű és szigetelt csatlakoztatása

A vezetékek összekapcsolják a szervoszabályozókat a hajtásokkal. A motor felőli oldalon fröccsöntött köpenyes szerelhető M23 csatlakozók közül választhat a legkülönbözőbb érintkezőkialakításokkal. A szerelhető teljesítménycsatlakozóknál a Siemens Sinamics-programban megadottak szerint különböző kábelvég-kialakítások közül lehet választani.

Tudta?

A Murrelektronik minden csatlakozója százszázalékban bevizsgált és első osztályú minőségű. A csatlakoztatási technológia területén felépített széles körű know-how-nk az M8 és M12 csatlakozók termelésében szerzett hosszú évek tapasztalatain alapul.

Töltse le a Fehér könyvet most, és kérjen ingyenes M12 Power mintát!...

murrelektronik m23

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény