FőoldalRendszerintegrátorKompakt Gigabit Ethernet switch-ek a tökéletes megbízhatóságért
2018. február 16., péntek ::

Kompakt Gigabit Ethernet switch-ek a tökéletes megbízhatóságért

A Siemens két új kompakt ethernet switch-el bővítette a cég Ruggedcom termékeinek portfólióját. A kompakt, IEEE 1588 kompatibilis Ruggedcom RSG907R és Ruggedcom RSG909R Gigabit Ethernet switch-ek támogatják az IEC 62439-3 szabvány szerinti biztonságosan rendelkezésre álló folyamatos gyűrűt (HSR) és a párhuzamos redundancia protokollt (PRP). Egy olyan időszakban, amikor a villamosenergia ipar területén világszerte a teljesen digitális rendszerek, például a digitális alállomások irányába történő gyors váltás figyelhető meg, a Ruggedcom RSG907R és Ruggedcom RSG909R switch-ek segítségével elkerülhető a bevételkiesés, mivel a szélessávú átvitelt támogató, redundáns és hibatűrő hálózatok kialakítása csökkenti a kommunikációs hibák és az állásidő kockázatát

A teljesen redundáns ethernet hálózat kialakításával kapcsolatos jellemzőkön felül a készülék redundáns tápegység bemenetekkel is rendelkezik, ami tovább növeli a megbízhatóságot. Az RSG907R és RSG909R már megkapta az engedélyek széles skáláját, ami lehetővé teszi a digitalizációt az elektromos energia szektorban, továbbá a szállítás, valamint az olaj-és gázipar területén.

Az IEEE 1588 szabványnak megfelelő óraszinkronizációs protokoll támogatásával a Ruggedcom RSG907R és Ruggedcom RSG909R switch-ek csökkentik a tőke-beruházási és fenntartási költségeket, mivel egyetlen hálózatban egyesítik a nagy pontosságú időzítési információkat és az adatkommunikációt.

A Ruggedcom termékcsalád összes tagjához hasonlóan, a Ruggedcom RSG907R és Ruggedcom RSG909R is a robusztus (extrém körülményeket tűrő) switch-ek kategóriájába tartozik. Az üzemi hőmérséklet tartományuk -40 és + 85 Celsius fok között van, fokozott védelmet kínálnak az elektromágneses interferencia/zavarok (EMI/EMC) ellen, és még hirtelen feszültséglökések, vagy a túlfeszültség-védő készülékek hibája esetén is biztonságos és megbízható módon működnek, így csökkentik a bevételkiesés vagy az adatvesztés kockázatát.

Mindkét berendezést kompakt méretben, DIN sínre szerelést segítő, beépített szerkezettel és előlap felőli interfészekkel gyártják, így könnyen telepíthetők szűk terű helyeken.

A Siemens honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény