FőoldalRendszerintegrátorAz RS Components támogatja az átállást az ipari átalakítók következő generációjára
2018. február 12., hétfő ::

Az RS Components támogatja az átállást az ipari átalakítók következő generációjára

Az RS Components bejelentette, hogy támogatást nyújt azon ügyfelei részére, akik a motorokhoz és meghajtókhoz való, már bizonyított MICROMASTER átalakítócsaládról a Siemens SINAMICS meghajtótermékek legújabb generációjára kívánnak áttérni

A Siemens az átalakítók egy új generációját fejlesztette ki a MICROMASTER termékcsalád helyettesítésére, amely már mind funkcionalitásában, mind teljesítményében elérte határait, és 2018 végétől befejeződik a gyártása. A számos új előnyével a legújabb alkalmazáskövetelményeknek is megfelelő SINAMICS átalakító-termékcsalád célügyfelei közé a gépgyártással, illetve üzemtervezéssel foglalkozó ügyfelek tartoznak.

Az átalakítók még nagyobb erejének, teljesítményének és jobb funkcióinak köszönhetően az átállás teljesen új lehetőségeket nyithat az üzemek, rendszerek és termékek fejlesztésére. A SINAMICS olyan új funkciókkal bír, mint az akár 132 kW-os teljesítménytartomány, az integrált biztonság, a Profinet/ethernet IP-kommunikáció, a grafikus üzembe helyezés, a robusztus és dinamikus vezérlőválasz, az integrált DC-link fojtótekercs, az integrált pozicionálási funkció, valamint a kibővített szivattyú-, ventilátor- és kompresszorfunkciók.

Annak érdekében, hogy segítsenek megérteni a felhasználóknak a termékmigrálási folyamat közben tapasztalható összetett feladatokat, számos hasznos eszköz és kiválasztási útmutató érhető el a Siemens és az RS vállalatánál, illetve egy olyan konverziós eszközt is biztosítanak, amely javaslatokat ad a felhasználó által megadott adatok alapján. Az RS a lehető legtovább meg kívánja tartani a meglévő MICROMASTER termékcsaládot azon ügyfelek számára, akik nem tudnak egyszerűen áttérni a SINAMICS termékekre, a migrációs folyamat leegyszerűsítése érdekében pedig az új SINAMICS termékek is folyamatosan kaphatók lesznek.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény