FőoldalRendszerintegrátorÍgy csökkenthető a tesztelő rendszerek tervezési és telepítési költsége
2017. július 12., szerda ::

Így csökkenthető a tesztelő rendszerek tervezési és telepítési költsége

Az NI új, mechanikai, energetikai és biztonsági funkciókat nyújtó mérőrendszer-alapösszeállításokat dobott piacra. Ezek segítségével a félvezetőipartól és fogyasztóelektronikától kezdve, a légiközlekedésen át a járműiparig terjedően számos területen gyorsabban tervezhetők és építhetők automatizált tesztelő rendszerek

Az új mérőrendszer-alapösszeállítások („ATE Core Configurations”) egységes rendszerkialakítást elősegítő platformjára alapozva egyszerűbben, gyorsabban és rövidebb piacra jutási idő mellett tervezhetők, szerezhetők be, állíthatók össze és telepíthetők intelligensebb mérőrendszerek. Ezek a 19 hüvelykes, különféle magasságú szekrényekbe szerelt és bővíthető tápellátású elrendezések alkalmazástól és földrajzi területtől függetlenül szinte bármilyen igényt kielégítenek. Komoly előnyt jelentenek magas szintű, belső biztonsági funkcióik, például a túlmelegedés esetén történő leállítás, a vészhelyzeti kikapcsolás (EPO), opcionális szünetmentes tápegységeik és IEC 61010 szerinti tanúsításuk.

A főbb előnyök:

  • Kiváló testreszabhatóság – internetes konfiguráló eszközzel kiválasztható, hogy mi és hová kerüljön be a szekrénybe, a PXI-műszerektől és jelalak-formáló fokozatoktól kezdve a kW-os tápegységeken át a hűtésig terjedően.
  • Egyszerű beszerezés – áttekinthetőbb cikkszámoknak és egyszerűbb rendelési folyamatnak köszönhetően könnyeben kezelhetők a beszerzési műveletek.
  • Azonnali telepíthetőség – ezeket az IEC 61010 tanúsítvánnyal rendelkező rendszereket világszerte az NI több mint 1500 kereskedője, rendszermérnöke és tanácsadó mérnöke támogatja.
  • Széles partnerhálózat – megrendelőink az NI Alliance Partnerek közreműködésével kulcsrakész rendszert állíthatnak össze, beleértve többek között a tömeges kábelezés és befogók kialakítását, valamint a mérőszoftverek fejlesztésének, a rendszer karbantartásának és teljes élettartam alatti támogatásának elemit.

„A tesztelő rendszerek kialakítása a sok részegység, beszállító és megoldandó együttműködési probléma miatt még a legjobb szervezeteknek is sok hónapba kerülő nehéz feladat” – magyarázta Luke Schreier, az NI automatizált terméktesztelő rendszerekkel foglalkozó üzletágának marketingigazgatója. „Az új mérőrendszer-alapösszeállítások révén jelentősen leegyszerűsíthető egy adott követelményrendszerhez kapcsolódó beszerzések folyamata, illetve mérsékelhetők a megépítés költségei és ideje. Amennyiben a végcél egy kulcsrakész rendszer beszerzése, a mérőrendszer-alapösszeállítások kialakítása során biztos háttértámogatást nyújt Alliance Partnerhálózatunk”.

Az új mérőrendszer-alapösszeállítások képességei az NI kiváló jellemzőkkel rendelkező PXI-műszerein és tesztelő szoftvereinek széles választékán alapulnak: egyenfeszültségtől milliméteres hullámsávú jelek méréséig több mint 600 féle PXI műszert kínál a gyártó, amelyek PCI Express Gen 3 buszillesztőkön keresztül nagymennyiségű adatforgalmat képesek kezelni, belső időzítésüknek és triggerelésüknek köszönhetően pedig ns alatti pontosságú szinkronizálást biztosítanak. A mérőrendszer-alapösszeállításokon futhat a TestStand tesztelésvezérlő szoftver és a LabVIEW kódmodul-fejlesztő program is, számos API- és mintaprogram PXI-műszerekhez, valamint más gyártók berendezésit kezelő, több mint 13 000 féle műszerillesztő.

Az NI kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény