FőoldalRendszerintegrátorTömörítő/granuláló gép vegyipari alkalmazásokra
2016. március 30., szerda ::

Tömörítő/granuláló gép vegyipari alkalmazásokra

Az Alexanderwerk PP 150 C egy különlegesen megtervezett berendezés, amely a vegyipar legszigorúbb követelményeinek és szabályozásainak is megfelel. Az Alexanderwerk vegyipari szektornak szánt legkisebb méretű megoldásában a henger átmérője 150 mm, szélessége 75 mm. A PP 150 C feldolgozási sebessége 400 kg/óra, ezáltal ideális választás tesztközpontok számára kutatás-fejlesztési és gyártási környezetben egyaránt

A hengerek kétoldalas csapágyazása és a gép robusztus felépítése miatt biztosított az akár 30 kN/cm fajlagos nyomóerő, továbbá a korábbiakban definiált folyamatparaméterek könnyedén adaptálhatók a nagyobb Alexanderwerk PP és WP sorozatú gyártógépekre is. Moduláris felépítése okán a gép rugalmassága és különböző granulátumméretekhez adaptálhatósága elsőrangú. Az alapgép adagoló rendszert és tömörítő hengereket tartalmaz, és konfigurálható zúzórendszer nélkül, egyhengeres RFG 150 DS finomgranulátorral, illetve kéthengeres RFG 150 DS finomgranulátorral is. Szükség esetén az alapgép továbbfejlesztése a kiegészítésekkel a későbbiekben is megoldható.

A kompaktság jegyében a gépbe a vezérlőrendszert, illetve a hidraulikát, vákuumpumpát, hűtővizet és levegőelosztó rendszert tömörítő vezérlőszekrényt mind integrálta a gyártó.

Az Alexanderwerk honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény