FőoldalRendszerintegrátorKis szelepszár-elmozdulású szelepmozgatók
2015. július 07., kedd ::

Kis szelepszár-elmozdulású szelepmozgatók

A Siemens Building Technologies üzletága új, elektromotoros szelepmozgatókat vezet be az energiatermelés és elosztás területén használt kis szelepszár elmozdulású szelepeihez. Ezek a kivételesen kompakt kialakítású szelepmozgatók nagy állítóerőt és rövid futásidőket tesznek lehetővé, és fel vannak szerelve egy többfunkciós kézi állítótárcsával, valamint egyértelmű üzemállapot kijelzést mutató állapotjelző sávval is

A szelep/működtető szerkezet kombináció az egyedülálló benyomható kalitkás csatlakozópontokkal és a tágas kapcsolási térrel egyszerű és biztonságos felszerelést, valamint a HVAC (fűtési, hűtési, szellőztetési és légkondicionáló) rendszerek szerszámmentes üzemeltetését és karbantartását teszi lehetővé.

Az összes új működtető szerkezet egységes konstrukcióban készül és a nagy szelepszár elmozdulású Acvatix szelepmozgatók kipróbált működési elvét követi. A különleges, többfunkciós kézi állítótárcsa alkalmazása - amelyhez bármely szerelési pozícióban könnyen hozzá lehet férni - lehetővé teszi a kezelők számára, hogy csupán néhány forgatással teljes nyitást vagy zárást érjenek el, illetve bármilyen kézi állást rögzítsenek. Ez nagymértékben megkönnyíti a vészhelyzeti beavatkozásokat és a szerviz folyamatok elvégzését. A működtető szerkezet károsodását túlterhelés védelem akadályozza meg. A kézi szabályozó körül elhelyezett pozíciójelző révén távolról is könnyen látható, milyen állásban van éppen a szelep. A működtető szerkezeten levő LED kijelző pedig világosan mutatja a szelepmozgató üzemállapotát.

Ezek az új generációs, kis szelepszár elmozdulású szelepmozgatók megfelelnek minden jelenlegi irányvonalnak, rendelkeznek UL és CE tanúsítvánnyal, valamint kompatibilisek valamennyi, az utóbbi 40 évben gyártott Siemens Acvatix kis szelepszár elmozdulású szeleppel.

Mindezen jellemzők összessége alkalmassá teszi ezen termékeket akár az új telepítéseknél történő felhasználásra, illetve a meglévő HVAC rendszerek modernizálására egyaránt.

Az Acvatix honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény