FőoldalRendszerintegrátorFelhasználóbarát biztonsági relék
2015. május 18., hétfő ::

Felhasználóbarát biztonsági relék

A Siemens Sirius 3SK2 biztonsági reléje több biztonsági funkciót nyújt a lehető legkisebb helyen. A felhasználóbarát húzd és ejtsd (drag & drop) paraméterező interfésznek köszönhetően egyszerűen létrehozhatók a biztonsági funkciók, amik opcionálisan kibővíthetők teszt és diagnosztikai funkciókkal is

A Sirius 3SK2 biztonsági relék két különböző változatban készülnek – a maximum négy biztonsági funkcióval rendelkező 22,5 milliméter széles eszköz vékonyabb, mint a jelenleg a piacon kapható bármelyik más, szoftverrel paraméterezhető biztonsági relé, míg a maximum hat biztonsági funkciót kínáló, 45 milliméter széles verzió diagnosztikai kijelzővel van ellátva. A 3SK2 safety kimeneteinek funkciói egymástól függetlenül kioszthatóak.

A Sirius 3SK2 eszközök tipikus alkalmazásai között megtalálhatjuk a vészleállító nyomógombokat, a billenő szerkezettel ellátott védőajtókat, vagy a fotoelektromos érzékelő technológiával működő adagoló (feladó) rendszereket. A specifikus követelmények kielégítése céljából könnyen megvalósíthatóak további biztonsági alkalmazások. A safety kimenetek moduláris módon kiegészíthetőek a követelményeknek megfelelően, még további huzalozás nélkül is. A Sirius 3SK1 sorozat készülékeihez hasonlóan a Sirius 3SK2 egységeit is könnyen összekapcsolhatjuk hagyományos ipari vezérlőkkel, például a Sirius 3RM1 motorindító kapcsolók könnyen integrálhatók készülék csatlakozók használatával.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény