FőoldalRendszerintegrátorRugalmas mikrooptikai gyártás apró és hatalmas méretekben
2014. december 01., hétfő ::

Rugalmas mikrooptikai gyártás apró és hatalmas méretekben

LIMOA dortmundi LIMO (Lissotschenko Mikrooptik) GmbH ismertetőjegye a kezdetektől fogva a mikrooptikai termelés igen rugalmas megközelítése. A cég állítása szerint a világon egyedülálló gyártási eljárás különösen azért figyelemreméltó, mert az egyedi optikai termékek akár teljes szelet- vagy szétválasztás után is kisebb, mint 1,0 mm méretűek is lehetnek — az igény szerinti lencseformálás mellett természetesen

Ez rendkívül sokféle lencsetípust jelent, kezdve az aszférikustól egészen a Fresnel-lencséig bezárólag. A gyártásban a nyersanyag szerepét az optikai üveg, kristályok, kerámiák, fémek és félvezetők (CaF2, ömlesztett szilika, ZnSe) is betölthetik.

A LIMO által kifejlesztett és megvalósított gyártási folyamat lehetővé teszi az ipari léptékű mikrooptikai tömeggyártást akár lézerprojektorok esetében is. Támogatottak az iparban szkennelésre (képfelismerés) széles körben használt lineáris képalkotók, kamerák és mikroszkópok, planáris, széles látószögű lencsék, valamint nagy pontosságú mesterdarabok is.

A LIMO honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény