FőoldalRendszerintegrátorBővítette automatizálási termékpalettáját az RS Components
2013. október 22., kedd ::

Bővítette automatizálási termékpalettáját az RS Components

Az RS Components bővítette az automatizálási piacra szánt termékpalettáját a Siemens magas hatásfokú és kompakt háromfázisú kalitkás váltóáramú indukciós motorjainak két családjával

A moduláris 1LA7 és 1LE1 két- és négypólusú motorjai 0,37 és 7,5 kW-os teljesítménytartományban üzemelnek, és megfelelnek az iparágak széles skáláján jelentkező, a hidraulikus meghajtású rendszerek csökkentett energiafelhasználásra vonatkozó igényeinek. Az IEC-szabvány szerinti keretméretek és az elektromágneses zavarok kiküszöbölésére optimalizált burkolatok révén a motorok a maximális rugalmasságot minimális telepítési költségekkel ötvözik, így lehetővé teszik az olyan opcionális alkatrészek ügyféligény szerinti egyszerű beszerelését, mint a kódolók, fékek, termisztorok és külön vezérelt ventilátorok. A forgatható, könnyen hozzáférhető csatlakozódobozok, az egy anyagból készült csavarfülek, a megerősített talplemezek és a rugalmas beszereléshez választható felcsavarozható talp javítják a használhatóságot, ami különösen szűk helyeken történő szereléskor hasznos.

Az 1LA7 és az 1LE1 magas vezetőképességű anyagokból, innovatív forgórész-technológiával készül, ami lehetővé teszi a motorok méretének és tömegének jelentős csökkentését. Mindkét motor IE1 (szabvány), IE2 (magas) és IE3 (prémium) hatékonyságú változatokban készül. A különböző változatok között nincs tengelymagasságbeli különbség, így azok a meglévő mechanikai környezet megtartása mellett minimális költséggel cserélhetők.

A magas minőségű Siemens Inverter Resistant Insulation System garantálja a lehető legnagyobb elektromos és dinamikus erősséget, így a Siemens összes szabályozható hajtású motorja akár 460 V-ig közvetlenül és konverterről is üzemeltethető minden további intézkedés nélkül.

Az energiagazdaságos 1LA7 és 1LE1 váltóáramú indukciós motorok számos ipari alkalmazásban felhasználhatók, többek között szivattyúkban, ventilátorokban, szállítószalagokban és kompresszorokban. A motorok többek között a vegyipari és petrolkémiai iparágakban előforduló szélsőséges környezetekben való felhasználáshoz megerősített kivitelben is elérhetők.

A háromfázisú 1LA7 és 1LE1 AC indukciós motorok mától megrendelhetők az RS Components-től másnapi szállítással.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény