FőoldalRendszerintegrátorA Wago 2060 sorkapcsok nem emelkednek ki a LED-ek közül
2013. szeptember 25., szerda ::

A Wago 2060 sorkapcsok nem emelkednek ki a LED-ek közül

Az új 4,5 mm magas sorkapcsok a LED szalagok és LED panelek esztétikus és megbízható csatlakoztatására képesek

Számos SMT csatlakozó található a piacon, melyek a LED panelek csatlakoztatásán túl egyéb célokra is alkalmasak. Akkor logikus a kérdés: miért pont a Wago 2060?

Először is a sorkapcsok kifinomult felépítése és a világszerte ismert és milliószor bizonyított csavar nélküli CageClampS. rugós rögzítés miatt. Ez a rögzítés optimális mértékben szorítja a vezetéket és ideálisan alkalmazkodik a vezeték átmérőjéhez (a vastagabb vezetéket nagyobb erővel tartja). Ennek is köszönhetően a legnagyobb megengedett áram 9 A(!). Ezen túl a tömör és érvéghüvelyes vezetékek szerszám nélkül is rögzíthetők. A sorkapocs egyszerű megnyomásával (pl. egy csavarhúzó segítségével) még finomsodrású vezetékek is rögzíthetők és a vezetékek eltávolítása is így történik. A rögzítő jellemzői többszöri ki/becsatlakozás és hosszas használat során sem romlanak.
A többi jó tulajdonság közül meg kell még említeni a bemeneti rész „párkányszerű" felépítését, ami leegyszerűsíti és meggyorsítja a vezetékek csatlakoztatását. A kellően nagy lapos felület biztosítja a beültető gépekben (pick-n-place) történő alkalmazást. Végül pedig az esztétikus ívelt forma és a fehér/krém szín miatt a csatlakozók nem feltűnőek és így nem zavaróak a NYÁK-on.
A sorkapcsok 1, 2 és 3 pólusú kivitelben kaphatók. Ne higgye, hogy lemaradt valamilyen fejlesztésről, ha még nem hallott olyan áramkörről, amelyik 1 pólusról üzemelne :-) - természetesen az 1 pólusú változat több modul sorba kapcsolására szolgál. A szintén elérhető kétoldalas összekötő tüskékkel (híd) lehetőség van több modul egyszerű és esztétikus sorba (láncba) kötésére.
A lábtávolság 4 mm, de van 8 mm-es típus is melyre akár 600 V-ot is kapcsolhatunk. A csatlakozóház fejlett anyagból (üvegszál erősítésű PPA) készül, melynek a működési hőmérséklettartománya rendkívül széles.
Újdonság még az újabb típus, a Wago 2061, melynek 12 A a maximális árama. Részletes információkkal a Wago 2060 brosúrája szolgál.
Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Előnyök/Jellemzők:

  1. univerzális SMT sorkapcsok, főként LED-es alkalmazásokhoz
  2. mindössze 4,5 mm-es magasság
  3. jól bevált csavarmentes „CageClampS" rögzítőrendszer
  4. 0,2 – 0,75 ill. 0,75 – 1,5 mm2 keresztmetszetű vezetékekhez (Wago 2060 ill. 2061)
  5. maximális áram 9/12 A
  6. 4 vagy 8 mm lábtávolság
  7. egyszerű vezeték csatlakoztatás és kioldás
  8. kiváló hosszútávú érintkező-stabilitás még vibrációs környezetben is
  9. esztétikus ívelt forma
  10. széles működési hőmérséklettartomány

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény