FőoldalRendszerintegrátorHat hüvelykes a címkenyomtató Citizen-től
2012. december 01., szombat ::

Hat hüvelykes a címkenyomtató Citizen-től

A Citizen Systems bemutatta új, CL-S6621 ipari felhasználású asztali berendezését, amely a jelenleg elérhető egyik legkisebb és árban az egyik legkedvezőbb 6 hüvelykes címkenyomtató a piacon. A Citizen elsősorban a raktározás, gyártás és logisztika területén működő vállalatok, valamint futárcégek számára fejlesztette ki legújabb készülékét, jellemzően például raklap- és logisztikai címkék, termék adatlapok, feliratok és jelek nyomtatására. Az új helytakarékos berendezés december 1-jétől rendelhető Magyarországon

A Citizen első 6 hüvelykes készüléke, a CL-S6621 mintegy 60%-kal kisebb és nagyságrendileg feleannyiba kerül, mint a piacon jelenleg általában elérhető 6 hüvelykes nyomtatók. A CL-S6621 a Citizen fém mechanikás, nagy teljesítményű ipari asztali nyomtatókínálatának új tagja, amely a nagy sikerű CL-S621 készülék 6 hüvelykes változataként áthidalja a 4 és 8 hüvelykes nyomtatók közötti űrt.

Robosztussága mellett a berendezés külön érdekessége a festékszalag megfelelő feszítéséhez alkalmazott ARCP™ festékszalag-feszítő mechanika, melynek köszönhetően a nyomtató tisztább nyomtatást és nagyobb nyomtatási megbízhatóságot nyújt. A címke utántöltését egy ergonómikus papíremelővel ellátott médiatartó segíti, ami egyben a média alacsony szintjét is jelzi egy érzékelő segítségével.

A teljesen fémszerkezetes Hi-Lift nyomtatófej és az ipari, duplafalú ABS ház különösen erőteljes és ellenálló berendezéssé teszi a CL-S6621-et. A megbízhatóságot és precizitást biztosító fém nyomtatófej függőleges helyzetbe emelhető, egyszerűbbé téve a média és festékszalag utántöltését, a készülék tisztítást vagy éppen szervizelését.

A nyomtató úgynevezett Cross-Emulation funkciója automatikusan felismeri a szoftverkörnyezet kódnyelvezetét, így az sem okoz gondot, ha a készüléket más hálózathoz vagy alkalmazáshoz csatlakoztatjuk, például ZPL-ről Datamax szoftverkörnyezetre váltunk vagy fordítva. Ez a funkció különösen fontos lehet a nyomtatók kiválasztása során, ugyanis lehetővé teszi az eszköz gyors telepítését és a számítógépes rendszerekbe történő gyors integrálását.

A termál transzfer és direkt termál technológiát is alkalmazó készülék akár 150 mm (6 hüvelyk) /s sebességgel is képes nyomtatni és 32 MiB RAM valamint 8 MiB Flash memóriával rendelkezik. Az energiafelhasználás csökkentése érdekében a felhasználó beállíthatja, hogy a berendezés mikor kapcsoljon automatikusan készenléti üzemmódba.

„A CL-S6621 elsősorban a raktározás, gyártás és logisztika területén működő vállalatok, valamint futárcégek munkáját segítheti, de az új berendezés sokoldalúsága miatt minden korábbinál több piacot nyit meg a 6 hüvelykes címkenyomtatás számára. Fogalmazhatunk úgy is: a Citizen a 6 hüvelykes nyomtatás asztali kategóriába történő emelésével egy új termékkört vezetett be a piacra.” - mutatott rá Mészöly Imre, a Citizen Systems régiós vezetője.

A Citizen Systems honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény