FőoldalRendszerintegrátorIsmerkedjünk meg az Ultra Electronics céggel!
2011. december 27., kedd ::

Ismerkedjünk meg az Ultra Electronics céggel!

A cég világvezető gyártónak számít a precíziós hőmérsékletérzékelők és távadók területén, ezenfelül nukleáris területen is megbízható minőségű műszerezések előállítója és ipari, száloptikai hálózatok kialakítója. A cég ISO 9001:2000 minősítéssel rendelkezik. A gyártó 4600 m2 nagyságú, modern épületekkel felépített telephelyen működik a texasi Austinban

A céget nyilvánvalóan gyártmányai mutatják be elsősorban, így tehát nézzük meg ezeket a fenti csoportosításban.

1. Precíziós hőmérsékletérzékelők és távadók: RTD-k -200 °C - 480 °C tartományban, TC-k -200 °C - 1260 °C tartományban, felületi hőmérsékletérzékelők -200 °C - 288 °C tartományban, alacsony árfekvésű analóg (4-20 mA kimenetű) és digitális, HART-rendszerű hőmérséklet-távadók. Széles választéka a kiegészítőknek, különleges kivitel - különleges alkalmazási területekhez (biológiai gyógyszerek gyártása és sterilizáló autokláv, élelmiszer- és szeszipar, átlaghőmérséklet és többpontos hőmérő tartályparkok számára).

2. Nukleáris biztonságú műszerezés: a gyártó által előállított műszerek IEEE, RCCE és NUREG szabványoknak megfelelő minősítéssel rendelkeznek, amelyek biztosítják a megbízható működésüket igen magas radioaktív sugárzás mellett is.

3. Száloptikai, ipari hálózatok létesítése: a cég ezen a területen több mint harminc éves tapasztalattal rendelkezik, ennek köszönhetően a világ legnagyobb száloptikai jelátalakító gyártója a PLC és DCS alapú rendszerek hálózati kommunikációs rendszereihez.
A cégre jellemző adat: néhány katalógus terméke esetén a szállítási gyorsaság szűkebb, mint 24 óra!

Az Ultra Electronics honlapja


Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény