FőoldalRendszerintegrátorKingston SSDNow V200, a mozgóalkatrész nélküli meghajtók új generációja
2011. november 18., péntek ::

Kingston SSDNow V200, a mozgóalkatrész nélküli meghajtók új generációja

A Kingston bejelentette a belépő szintű SSDNow V termékcsalád következő generációjának megjelenését. A Kingston SSDNow V200 értéket és teljesítményt biztosít azon fogyasztók számára, akik bővítési lehetőséget keresnek meglévő számítógépük teljesítményének növelése és befektetésük élettartamának meghosszabbítása érdekében

Az új Kingston SATA Rev 3.0 (6 Gibit/s) SSDNow V200-al akár kétszer olyan gyors teljesítmény érhető el, mint a korábbi SSDNow V100* modellel. Ráadásul, elődjénél akár 20%-kal kedvezőbb áron is megvásárolható, így ez az egyik legjobb ár-érték arányú SSD-megoldás a piacon.** Nagyobb teljesítményének és alacsonyabb árának köszönhetően az SSDNow V200 ideális megoldás azon fogyasztók számára, akik először próbálják ki a flash alapú merevlemezeket.

Az SSDNow V200 64 GiB, 128 GiB és 256 GiB kapacitású változatban kapható, különálló meghajtóként vagy upgrade kittel együtt, amely megkönnyíti az SSD számítógépbe való beszerelését. Az asztali bővítési csomag magát az SSDNow V200 meghajtót, lemezmásoló szoftvert, instrukciós DVD-t és kábeleket (SATA adat- és tápkábel), valamint 3,5”-es merevlemez-beszerelő tartót és rögzítő elemeket tartalmaz. A hordozható számítógépekhez készült upgrade kit az SSD-n, a lemezmásoló szoftveren és a DVD-n felül egy 2,5”-es külső házat tartalmaz, így az operációs rendszer és az adatok könnyen átmásolhatók a hagyományos merevlemezről a meghajtóra.

A Kingston SSD meghajtókhoz hároméves garancia és napi 24 órában elérhető támogatás jár.

*Az eredmények az AS SSD teljesítménymutatóval elért pontszámra vonatkoznak. A mérés során az SSDNow V200 128 GiB-os (257) verzióját vetettük össze a V100 128 GiB-os (144) verziójával. Tesztrendszer: Intel D67BG alaplap, Intel 2500K processzor, Kingston ValueRAM 4 GiB DDR3 1333 MHz, EVGA GTX550TI videokártya, Windows 7 Ultimate 64-bit a legújabb illesztő programokkal és javításokkal.
**Összehasonlítva a 128 GiB-os SSDNow V100 a 2010. novemberi megjelenéskor érvényes, gyártó által javasolt végfelhasználói árával.

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény