FőoldalRendszerintegrátoreCopy PDF Pro Office megoldás a Canon professzionális asztali szkennereiben
2011. június 08., szerda ::

eCopy PDF Pro Office megoldás a Canon professzionális asztali szkennereiben

A Canon egy csomagban kínálja a Nuance vállalati PDF-megoldását az imageFORMULA termékcsalád szkennereivel. A termelékenységet növelő és költségmegtakarítást eredményező integrált megoldás még több funkciót kínál a felhasználók számára az irodai dokumentumok készítéséhez, átalakításához és közös használatához

A Canon Europe bejelentette, hogy vezető imageFORMULA1, munkacsoportoknak szánt asztali szkennercsaládjának termékeivel egy csomagban kínálja a Nuance eCopy PDF Pro Office szoftvert. Az egyszerű és hatékony dokumentumkezelési megoldás gördülékenyebbé teszi a munkafolyamatokat, valamint növeli a munkahelyi termelékenységet.
A Nuance eCopy PDF Pro Office használatával a felhasználók gyorsan és szakszerűen készíthetnek, módosíthatnak és alakíthatnak át PDF-dokumentumokat szerkeszthető és kereshető formátumokba. Az új beolvasási és szerkesztési képességek - például a vízjelek, pecsétek vagy a multimédiás fájlok beillesztése - további előnyöket kínálnak a papír alapú dokumentumok elektronikus másolatainak elkészítése során. Az új, integrált megoldás segítségével a vállalatok növelhetik a dokumentumok biztonságát és segíthetik az együttműködést. A fejlett biztonsági eszközök - mint például az egyes szavak keresése, automatikus kiemelése vagy szerkesztése - különösen hasznosak például az oktatási és a jogi ágazatban.
A fájlok hatékonyabb megosztása és tárolása érdekében az eCopy PDF Pro Office minden, az iparági szabványnak megfelelő PDF-formátumot - többek között a hosszú távú archiváláshoz és hatékony PDF-tömörítéshez használható PDF-A formátumot - támogat. A FormTyper szolgáltatással a felhasználók papír alapú dokumentumokat olvashatnak be és alakíthatnak PDF-űrlapokká, amelyeket a gyorsabb és egyszerűbb űrlapkitöltés érdekében digitálisan, online is ki lehet tölteni.
Az eCopy PDF Pro Office lehetővé teszi a zökkenőmentes integrációt azon felhasználók számára, akik háttéralkalmazásokba és üzleti munkafolyamatokba -például a Microsoft SharePoint, OpenText DocsOpen, eDocs, LiveLink és a LexusNexus CaseMap - továbbítanak dokumentumokat.
"A vállalkozások egyre inkább a PDF-formátumot részesítik előnyben: a dokumentumok adott hardverektől és szoftverektől független megtekintése, valamint a platformok közötti egyszerű átvitel és megosztás népszerűvé teszi ezt a formátumot a vállalati irodai környezetekben. A hatékony, mégis egyszerűen használható beolvasási és PDF-szoftver megoldás használatával a vállalkozások gördülékenyebb folyamatokat hozhatnak létre a dokumentumok kezelésére" - mondta Sean Suematsu, a Canon Europe dokumentum-beolvasási megoldásokért felelős részlegének igazgatója.
"Örömmel bővítjük ki meglévő partnerkapcsolatunkat a Canon beolvasó eszközei számára kifejlesztett asztali PDF-megoldásokkal. A Canon világszerte kiváló értéket biztosít ügyfeleinek, az általa kínált PDF-képességek pedig páratlanok az ágazatban" - tette hozzá Robert Weiderman vezérigazgató, a Nuance dokumentum-képalkotási részlegének alelnöke.
A Canon az eCopy PDF Pro Office szoftvert és az imageFORMULA asztali szkennereket 2011. május végétől árusítja egy csomagban. A szoftver önálló megoldásként is megvásárolható, az eCopy ShareScan használatára képes ScanFront 220e/220eP hálózati szkennerekkel pedig már elérhető.

1: Az eCopy PDF Pro Office szoftver az imageFORMULA DR-2020U, DR-2010C, DR-2510C, DR-3010C és a DR-2580C termékekkel lesz kapható.

A Canon honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény