FőoldalRendszerintegrátorA Psion bejelentette új, olcsó, robusztus kivitelű ipari célú PDA készüléke, a Psion EP10 kereskedelmi értékesítésnek megkezdését
2011. június 06., hétfő ::

A Psion bejelentette új, olcsó, robusztus kivitelű ipari célú PDA készüléke, a Psion EP10 kereskedelmi értékesítésnek megkezdését

A készülék kifejezetten kisméretű, de gazdag funkciókészlettel rendelkező robusztus mobil számítógépekre igényt tartó felhasználói kör számára lett kifejlesztve. A legkülönbözőbb felhasználási területeken, szabadtéri, postai, futárszolgálati, jegyellenőrzési és rendezvényszervezési, valamint fuvarozási és biztonságtechnikai feladatokra kiválóan alkalmas EP10 már most sikeresnek mondható

A vállalat példátlanul magas, 7 ezer példányra szóló előrendelést kapott a készülékre az elkövetkező 12 hónapra. Az egyik ilyen megrendelés 3.500 példányra szól a brit Varilink kézbesítő szolgálattól, míg a német Warok kézbesítő szolgálat ezer példányt rendelt, de számos más jelentős számra szóló megrendelés érkezett be más brit, francia, Benelux-államokbeli vállalatoktól is. Összességében az előrendelések értéke közel ötmillió font-sterlingre rúg.
Az EP10 pozitív visszajelzéseket kapott az együttműködő partnerek és ügyfelek által a kereskedelmi értékesítést megelőzően végzett széleskörű alkalmazási teszteken is. Összességében a készülék közel 10 ezer üzemóra tesztelésen esett át terepen és laboratóriumi körülmények között.
Az EP10-ről kapott visszajelzések és előrendelések mind azt igazolják, hogy ez az a készülék, amire ügyfeleink és partnereink vártak - mondta John Conoley, a Psion PLC ügyvezető igazgatója. Mindemellett a kitűzött időben és a tervezett költségekkel tudjuk piacra vinni új termékünket, ami egy újabb sikeres termékbevezetés a Psion történetében.

Az EP10 rendelkezik minden, egy felső kategóriás mobil számítógéptől elvárható funkcióval egy elfogadható árú kompakt készülék formájában. Funkciógazdag vezetéknélküli kivitelének köszönhetően minden felhasználási területen alkalmazható, ahol távolból kell adatokat kezelni, például kézbesítő szolgálatoknál, helyszínre kiszálló szerviz szolgáltatásoknál, ügynöki feladatoknál.
Az EP10 az ipari felhasználásokra készült Texas Instruments AM3715 Sitara ARM processzornak köszönhetően a kategóriájában a leggyorsabbnak számít1. A készülék 3,7 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, támogatja a legújabb mobil kommunikációs protokollokat, beleértve a CDMA (EV-DO rev A), GSM (UMTS 3,8G HSPA+), GPS, Wi-Fi és Bluetooth protokollokat. A készülék rendelkezik egy 3D omni-direkcionális leképezővel és egy 3,2 megapixeles autófókuszos digitális kamerával kettős LED vakuval.
A beruházás időtállóságának biztosítása érdekében az EP10 készülék mai technológiai szinten elérhető összes interkaktív szenzor berendezéssel fel van szerelve: giroszkóppal, fényérzékelővel, GPS vevővel, magnetométerrel (digitális iránytű), gyorsulásmérővel és távolságmérővel. A szenzorok munkáját a partnerek rendelkezésére álló szoftver és hardver fejlesztő csomagokkal egyedi igények szerint tovább alakítani.
A Psion minden termékénél a modularitás elvét követi és ez alól az EP10 sem kivétel. A készülék billentyűzet modulokat, különféle akkumulátorokat, SD kártya olvasót, valamint egyetlen mozdulattal csatlakoztatható kiegészítő egységeket támogat, amelyek egyedi igények szerint kialakított hardver interfészek kezelésére alkalmasak a funkcionalitás bővítése érdekében, például input/output portok hozzáadását, RFID, DEX és biometrikus olvasók integrálását.
Az EP10 élénk vitatéma volt 2010 vége óta a vállalat www.ingenuityworking.com fejlesztői oldalán, csakúgy, mint partnereink alkalmazás megosztó portálján, az IngenuityLive! oldalon.
Az EP10 ajánlott fogyasztói ára 1.850 dollár és megrendelhető a Psion minden márkakereskedőjénél.

További információkért keresse fel a www.psion.com oldalt.

1: A Drystone 2.1 verziója szerint MIPS-ben, a Psion laboratóriumában 2011 májusában végzett mérések alapján

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény