FőoldalRendszerintegrátorA Kingston bemutatta a piacon egyedülálló teljesítményre képes DataTraveler USB 3.0 második generációját
2011. május 20., péntek ::

A Kingston bemutatta a piacon egyedülálló teljesítményre képes DataTraveler USB 3.0 második generációját

A Kingston Digital Europe bemutatta a második generációs Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 Generation 2 (G2) USB-meghajtóját. Ez a modell a Kingston Technology leggyorsabb flash meghajtója, amely natív USB 3.0 vezérlőjének köszönhetően nagyobb teljesítményt és jobb energiagazdálkodási funkciókat is biztosít

A Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 G2 a legújabb USB 3.0 technológiára épül, így ideális választást jelent azon informatikai szakemberek és rajongók számára, akik a lehető leghamarabb szeretnék kihasználni az USB 3.0 szabvány nyújtotta teljesítménynövekedést. A DataTraveler Ultimate 3.0 G2 olvasási sebessége a 100 MiB/s-ot, írási sebessége pedig a 70 MiB/s-ot is elérheti. A második generációs meghajtó kompatibilitást biztosít az USB 2.0 technológiával2. Az USB 2.0 rendszerekhez történő csatlakoztatás esetén a meghajtó olvasási és írási sebessége körülbelül 30 MiB/s. Az USB-meghajtó 16 GiB, 32 GiB és 64 GiB tárkapacitású változatokban érhető el.

"A Kingston Technology az új USB 3.0 szabvány piaci elterjedésének elősegítésére törekszik, célunk, hogy a technológia minél könnyebben elérhető legyen a piacon" - nyilatkozta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. "A piaci tendenciák - a szabványt támogató platformok és számítógépek egyre növekvő száma - is abba az irányba mutatnak, hogy a jobb kompatibilitást és teljesítményt biztosító különálló lapkavezérlők elősegítik az USB 3.0 technológia elterjedését" - tette hozzá Kaszál Norbert.
A Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 G2 USB-meghajtó ideális választás dokumentumok, nagyfelbontású fényképek, zeneszámok, játékok, HD minőségű filmek és még számos egyéb nagyméretű fájl és adat egyszerű tárolására, illetve az egyéb eszközökre történő gyors átvitelére.

A DT Ultimate 3.0 G2 flash meghajtóhoz ötéves garancia és napi 24 órában elérhető támogatás jár. További információért keresse fel a Kingston webhelyét a www.kingston.com címen.

A Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 G2 jellemzői és műszaki adatai:

  • Kapacitás1: 16 GiB, 32 GiB, 64 GiB
  • Követelmények: USB 3.0 porttal rendelkező rendszer
  • Kompatibilitás: USB 2.0 technológiával
  • Sebesség2:
    • USB 3.0 rendszerhez történő csatlakoztatás esetén akár 100 MiB/s olvasási és 70 MiB/s írási sebesség
    • USB 2.0 rendszerhez történő csatlakoztatás esetén a specifikációban meghatározott maximális teljesítmény (körülbelül 30 MiB/s olvasási és írási sebesség)
  • Méret: 73,70×22,20×16,10 mm
  • Hőmérséklet működés közben: 0 °C és 60 °C között
  • Tárolási hőmérséklet: -20 °C és 85 °C között
  • Praktikus: tartós burkolat erős akasztóval
  • Garancia: 5 év

1: A flash tárolóeszközökre megadott kapacitás egy része a formázáshoz és más funkciókhoz szükséges, ezért nem alkalmas adattárolásra. További információkat a Kingston flash memóriákat ismertető útmutatójában talál a kingston.com/Flash_Memory_Guide webcímen.
2: A sebesség a számítógép hardverétől, szoftverétől és terhelésétől függően változhat.

Keresse fel a Kingston megújult fogyasztói webhelyét, ahol számos hírt, nyereményjátékot, tippet és trükköt talál.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény