FőoldalRendszerintegrátorMegérkezett az iGO primo app navigációs alkalmazás
2011. április 27., szerda ::

Megérkezett az iGO primo app navigációs alkalmazás

A teljesen átalakított szoftvermotoron futó iGO primo app számos újdonságot kínál az iPhone tulajdonosok számára. Az első regionális változat, az iGO primo app Europe edition már letölthető az App Store-ból

Az iGO primo app iPhone készülékekre fejlesztett változatát valamennyi felhasználó ingyenes szoftverfissítésként töltheti le az App Store iTunes oldalán keresztül. Az új alkalmazás az átdolgozott szoftvermotor révén még stabilabb és gyorsabb lett, ezen felül több mint 100 új fejlesztéssel és funkcióval bővült. A letisztult és intuitív felhasználói felületnek köszönhetően az iGO primo app használata könnyedén elsajátítható még azok számára is, akik korábban nem használtak navigációs alkalmazást. A még tökéletesebb felhasználói élmény elérésének érdekében az iGO primo app számos új funkciót kínál:
  • Google helyfüggő keresés
  • Továbbfejlesztett Text-to-Speech (TTS Pro)
  • Zöld útvonal tervezése a szén-dioxid kibocsátás csökkentéséért
  • Az útkereszteződések háromdimenziós, valósághű ábrázolása
  • A domborzat 3D-s digitális megjelenítése
  • Driver Alerts funkció a biztonságosabb közlekedésért
  • Historical Speed adatbázis a gyorsabb útvonalakért

Az opcionális funkciók és adatcsomagok, mint például a háromdimenziós városmodellek, a Live Traffic szolgáltatás, a prémium hangok és POI-k közvetlenül az alkalmazásból is megvásárolhatóak.
"Zászlóshajónk, az iGO primo már több millió személyi navigációs készülékben és autós fedélzeti rendszerben van jelen. Ezen szoftvermotor sebességét és stabilitását most közkívánatra átvittük az iPhone-ra is, és biztosak vagyunk benne, hogy az új generációs termék sikertörténete folytatódni fog az iTunes-on is" - mondta Balogh Péter, az NNG Kft. megbízott vezérigazgatója.
Az iGO primo app Europe edition már letölthető az iTunes-on keresztül, és a világ összesen 70 országát lefedő további 24 regionális kiadás is hamarosan érkezik. A hátralevő időben a navigáció szerelmesei részt vehetnek egy játékban a Twitteren keresztül, amelyben megnyerhetik az új alkalmazást. Ezt követően egy másik játék is indul majd az iGO My way Facebook oldalán.
Az új funkciók és fejlesztések teljes listáját megtalálhatja a www.igomyway.com/iphone weboldalon. Az iGO primo app alkalmazás az alábbi linken érhető el: http://itunes.apple.com.
Az iGO primo app az iPhone 3GS and iPhone 4 készülékeket támogatja.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény