FőoldalRendszerintegrátorA Kingston kibővítette Class 10 besorolású microSDHC kártyáinak kínálatát
2011. március 25., péntek ::

A Kingston kibővítette Class 10 besorolású microSDHC kártyáinak kínálatát

A Kingston bejelentette, hogy elérhetők a 4 GiB-os és 8 GiB-os Class 10 Kingston microSDHC kártyái, a korábban már bemutatott 16 GiB-os Class 10 kártyák mellett. A vállalat tervei szerint, a második negyedévben 32 GiB tárkapacitású kártyával is bővíti majd a termékcsaládot. A Class 10 besorolású kártyák legalább 10 MiB/s írási sebességet biztosítanak

"A Kingston Class 10 besorolású microSDHC kártyái a legtöbb új mobiltelefonnal, mint például az Android-alapú okostelefonokkal, illetve a BlackBerry készülékekkel, a nagyfelbontású fényképezőgépekkel, valamint az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő tábla PC-kel egyaránt kompatibilisek" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. "A Class 10 besorolás nagyobb adatátviteli sebességet és olyan képességeket jelent, amelyek a kis és a nagy memóriaigényű felhasználók tárhely igényeit egyaránt kielégítik" - tette hozzá Kaszál Norbert.

A Kingston továbblépett a mobilitás és a sokoldalúság terén, hiszen a kártyák a Multi-Kit csomag részeként kaphatóak, amely SD adaptert és USB-kártyaolvasót is tartalmaz. Az SD adapter lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos képet és hosszú videofilmet készítsenek digitális fényképezőgépeikkel, míg a kártyaolvasó egyszerű és gyors módot kínál a számítógépre történő adatátvitelhez. A Class 10 microSDHC kártyák március végétől megvásárolhatók a Multi-Kit csomag részeként.

A Class 10 besorolású kártyák mellett a Kingston microSDHC kártyája Class 4 besorolású kártyaként szintén elérhető egészen 32 GiB-os kapacitásig, önálló termékként vagy a Multi-Kit csomag részeként egyaránt. A kártyákhoz élettartam-garancia és napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár.

A Kingston microSDHC Class 10 kártya jellemzői és műszaki adatai:

  • Megfelelőség: az SD Card Association specifikációjának
  • Sokoldalú: az adapterrel együtt normál méretű SDHC kártyaként használható
  • Kompatibilis: a microSDHC kártyák fogadására képes eszközökkel, nem kompatibilis a szabványos microSD-eszközökkel/-olvasókkal
  • Fájlformátum: FAT32
  • Megbízható: élettartam-garancia
  • Kapacitás*: 4 GiB, 8 GiB, 16 GiB
  • Méret: 11×15×1 mm
  • Sebesség: Class 10 - 10 MiB/s minimális adatátviteli sebesség
  • Hőmérséklet működés közben: -25 °C és 85 °C között
  • Tárolási hőmérséklet: -40 °C és 85 °C között
  • Tömeg: 2,7 g

* A flash tárolóeszközökre megadott kapacitás egy része a formázáshoz szükséges, ezért nem alkalmas adattárolásra. Ebből kifolyólag az adattárolásra rendelkezésre álló tényleges kapacitás kisebb a terméken feltüntetett kapacitásnál. További információt a Kingston flash memóriákat ismertető útmutatójában talál a Kingston.com/Flash_Memory_Guide webcímen.

Keresse fel a Kingston megújult fogyasztói webhelyét, ahol számos hírt, nyereményjátékot, tippet és trükköt talál.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény